Това е Димитър Костадинов, загинал в опит да предотврати ужаса на АМ „Струма“, във фаталния ден пътувал за София

Кървав данък взе новооткритият участък на АМ „Струма“ край Сандански вчера, след като при гъста мъгла и видимост от едва  4-5 метра 30 коли се нанизаха във верижна катастрофа, един загина, а над 10 са ранени, някои от тях тежко.

Както struma.bg писа, 54-г. Димитър Костадинов от с. Ново Делчево е прегазеният от ТИР, докато се опитва да спре идващите коли и да предотврати верижния сблъсък.
Костадинов е баща на две деца, шофьор с професионална правоспособност, работи във фабрика за дограма в Сандански. Във фаталния ден е пътувал с реното си към София.

Драмата се разигра рано сутринта, около 8.00 часа, в лентата на магистралата в посока към София, малко след разклона за Сандански. Лек автомобил се удря в камион заради гъстата мъгла, няколко шофьори очевидци отбиват колите си и се опитват да спрат движението по магистралата, защото предусещат какво ще се случи заради нищожната видимост. Това се оказва фатално за 54-г. Димитър Костадинов от санданското село Ново Делчево. Докато се опитва да предупреди идващите коли, че има инцидент, той буквално е пометен от ТИР, загива на място. Костадинов е баща на две деца, шофьор с професионална правоспособност, работи във фабрика за дограма в Сандански. Във фаталния ден е пътувал с реното си към София.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *