Това е новата тенденция в секса

Ако още не сте попадали на Whisper, с две думи, това е социална мрежа, в която на потребителите е позволено да публикуват снимки и клипове анонимно. Повечето публикации в приложението не са толкова изненадващи. Това, което прави впечатление, е броят на мъжете, които публикуват обяви, в които молят други господа да правят секс със собствените им съпруги. Докато в началото това може да шокира, всъщност става дума за нова тенденция в спалнята. Тази сексуална акивност, която хората наричат рогоносец, не е обаче типичната тройка. Според сексолозите този фетиш може да се прояви в различна степен и във всяка връзка, а не само в хетеросексуални отношения.

Защо някой би се радвал на този последен писък в секса?
За много хора този тренд предоставя на партньорите пространство за изследване на техните сексуални желания по нов и различен начин. В много отношения това е форма на фентъзи ролева игра, която се харесва на много двойки. Сертифицираният секс терапевт д-р Джо Корт казва, че тази форма на „еротизирана измама“ включва свидетелската страна, защото на „рогоносеца” му е приятно да вижда партньора си сексуално удовлетворен. Рогоносенето по същество е сексуален интерес, когато някой се възбужда от гледането на партньора си да прави секс с друг. То може да включва произволен брой комбинации от пол и сексуална ориентация. Разликата между тройката и рогоносеца 101 е, че в първия случай тримата партньори взаимодействат сексуално. При втория сценарий има трима души, но не всички те са взаимно ангажирани участници в сексуалната активност. Рогоносецът е човекът, който гледа. Разбира се, има елемент от BDSM, участващ в рогоносенето. Притежателят на рогата е в покорна роля. Много хора казват, че рогоносенето е почти друга форма на мазохизъм. В много случаи рогоносецът се оказва сексуално възбуден, докато наблюдават как се развиват събитията. Междувременно рогоносецът доминира над един или двама участващи мъже, което може да се чувства много овластяващо.

Рогоносенето не е същото като изневярата.
При него рогоносецът е наясно с действията на партньора си, които се случват пред него, и изисква постоянна комуникация. Този процес също така включва всички в интимността, макар и по различен начин. Интернет трафикът показва, че голям брой хора ежедневно търсят думата „рогоносец“ в Google. Освен това многобройни порно сайтове съобщават, че „рогоносец порно“ е една от най-търсените им категории.
Ако вашият партньор е изразил интерес към този модерен тренд в секса, но не се чувствате чудесно от идеята, винаги може да опитате някои въвеждащи дейности, за да тествате водите. Например вие или вашият партньор може да споделяте секс фантазии, които включват други хора. Или споделяйте истории за минали сексуални преживявания. Ако искате нещо по-ангажирано, може да изпратите партньора си на среща с някой друг и да го накарате да сподели интимните подробности, след като приключи. Докато рогоносенето звучи малко странно, някои хора настояват, че това значително е подобрило интимността им с постоянната им половинка. Но, разбира се, като всяко друго нещо на този свят, това не е лъжица за всяка уста.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *