Това са златните правила на умната жена

Повечето мъже са уверени, че ако тяхната съпруга или партньорка се държи уверено в обществото и не се отказва да пофлиртува, такова поведение следва да се очаква от нея и по време на любовните игри. На тях рядко им хрумва, че подобна разкрепостеност може да е опит жената да прикрие своята стеснителност. Освен това мъжете възприемат стеснителността като любовна “уловка” и смятат, че по този начин любимата ги приканва към активни действия. Те се опитват “да превземат напрестъпната крепост с щурм”, от което “крепостта” изпада в още по-голямо притеснение.

Златни правила
Ако искате да промените нещо в интимните отношения със съпруга си, трябва задължително да го обсъдите с него. Но преди това си спомнете за трите златни правила на умната жена за секса.

Време
Не водете сериозни разговори по време на любовните игри или след това, ако вече е станало късно и ви се спи. Мъжът трябва да бъде сит във всяко отношение и настроен да ви слуша.

Място
Отложете такава беседа, ако сте извън дома и могат да ви чуят и други хора. Дори когато сте двамата в колата, но той кара и е съсредоточен в шофирането, не си струва да засягате тази важна тема.

Форма
Действайте на принципа: ако искаш да го критикуваш, първо го похвали. Кажете му колко хубаво ви е било снощи и добавете, че ако бе направил още и това, вие ще сте най-щастливата жена.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *