Това се случва, когато срещнете правилния мъж

Изхвърляте списъка, който сте имала за перфектния партньор. Тъй като буквално не се интересувате дали мъжът, с когото сте, отговаря на всичките ви изисквания – просто искате да бъдете с него, тъй като чувствате, че той е правилният и ви прави щастлива.

Спирате да го сравнявате с други мъже – с бившия си, с някого, когото сте харесвала преди, тъй като осъзнавате, че е безсмислено. Познавате недостатъците му, но знаете, че те няма как да навредят на връзката ви. Приемате ги като напълно нормални и ги приемате.

Усещате, че е правилно да бъдете с него. Не ви е трудно да му обясните какво искате или как се чувствате. Взаимно се разбирате. Можете да бъдете напълно себе си, когато сте с него. Не се налага да казвате или да правите неща, които не ви идват отвътре, за му угодите. Говорите напълно откровено и не се притеснявате да бъдете напълно честна с него, дори това понякога да не му харесва.

Чувствате се свързана с него физически и духовно. Само мисълта да го видите ви прави щастлива. Когато сте с него, сте спокойна и усещате, че сте на сигурно място. Усещате специална връзка помежду си, която трудно може да обясните, но знаете, че е изключително силна. Това се отнася и за физическите ви отношения – страст и удоволствие.

Чувствате се доволни. Няма нужда да търсите повече или да търсите нещо друго. Искате точно това. И дори да не сте си го представяли точно по този начин, усещате, че той е правилният мъж за вас и напълно може да задоволи нуждите ви във връзката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *