Той е егоист в леглото, можете ли да го промените?

Със сигурност в живота ви ще има много примери, когато oтношенията ще се влошат, защото партньорът ви е егоист. Егоизмът се проявява в много направления: иска да се къпе пръв, изяжда последното парче шоколад, гледате само футбол. Когато обаче той се прояви в леглото, тогава наистина е дошло време за промяна. И най-лошото от всичко, когато човек ви е наистина скъп, но не можете да се примирите с факта, че той е мързелив в леглото или върши работата си по някакъв начин. Има ли начин да се реши този проблем мирно, без да се прибягва до крайни мерки? Ние казваме „Да“!

Първото правило за промяна е да провеждате много разговори. В края на краищата, изглежда, че е по-лесно – ако има проблем, тогава можете да го обсъдите с партньора си, да намерите решение, което ще подхожда на двама ви и за постоянно да се отървете от това, което ви смущава. Но, както се оказа, за много жени е трудно да повдигнат темата за секса, тъй като вярват, че това би предизвикало скандал или още по-големи проблеми във връзката. Ако не говорите за чувствата си, не изразявате никакви оплаквания и не давате никакви препоръки как да поправите ситуацията, тогава вашият партньор ще продължава да прави това, което му доставя само и единствено лично удоволствие.

Друга често срещана грешка в жените е прикриването на очевидните проблеми. Това става чрез симулиране на оргазъм. Дори и да се страхувате да не го обидите, никога не бъде фалшива в секса. В противен случай партньорът ви напълно ще се отпусне и ще реши, че няма нужда да полага усилия, а вие явно сте абсолютно доволна от всичко. Ако разберете, че сте далеч от ярък финал, а той е прекалено близо, просто отстъпете една крачка назад и го помолете да забави. Може да не му бъди приятно, но сексът е игра за двама.

За да не страдате по време на интимния процес от факта, че мъжът ви не може да се адаптира към вашите нужди, просто се опитайте да поемете ролята на навигатор и ясно да му покажете как и къде трябва да бъдете стимулирани, за да стигнете до финала. Ето защо, ако чувствате, че събитията не се развиват така, както бихте искали, просто внимателно насочете мъжа си. Повярвайте ми, той ще го оцени и следващият път ще се постарае повече.

Ако няма емоционална връзка между партньорите, обаче, тогава не е изненадващо, че те не могат да намерят обща позиция (включително в леглото). Психолозите казват, че интимността с партньор, към когото чувствате не само физическо, но и емоционално привличане, е много по-ярка от просто секс без любов и обич. Щом се доближите до човек, искате да направите всичко по силите си, за да му доставите максимално удоволствие. Ето защо, ако чувствате, че той е започнал да мързелува или изпълнява акробатични упражнения без много страст и желание, тогава опитайте се да оставите любовни игри за известно време и преминете към нещо друго. Намерете дейност, която ще бъде интересна и на двама ви и която ще ви помогне да се опознаете по-добре (не е толкова важно, независимо дали сте в дългосрочна връзка или просто сте започнали да се срещате, все едно, със сигурност, не знаете всичко един за друг).

Въпреки това, ако нищо от посоченото не помогне, тогава може би трябва да се откажете. Все пак – вашето удоволствие трябва да бъде на първо място.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *