Трагедията е неописуема! Вижте една от последните целувки на Нанси и гаджето й Боби, съучениците й в шок

Убитата в касапницата в Нови Искър Нанси е била ученичка в 23-то СОУ „Фредерик Жолио-Кюри“ в столичния квартал „Редута“, пише Пик.

Десетокласничката е една от шестте жертви на жестоко убитото семейство. Жертвите са Неделчо Юнаков, неговият 20-годишен син Георги, доведената му дъщеря Нанси, приятелят й и 72-годишната баба на Нанси по майчина линия. Застрелян е и домашния любимец – немска овчарка. Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта.

Нанси е била ученичка от 10 В клас, който е профилиран в специалността „Бизнес и предприемачество“. Съучениците й са в шок след вестта за жестокото убийства на приятелката им.

Днес е първият им учебен ден за новата година, като занятията на 10 В клас са следобед. Част от родителите са отказали да пуснат децата си на училище. Но управата на елитното школо е осигурила психолози, които да разговорят с учениците.

Междувременно приятелите на красивата тинейджърка ридаят и скърбят за нея в профила й във „Фейсбук“. На профилната снимка Нанси е в обятията на приятеля си Боби Иванов-Схемата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *