Трагедия разтърси село край Симитли! Майка на две деца увисна на бесилото след опасен коктейл

Майка на две деца от симитлийското село Полена опита да се самоубие, като погълна опасен коктейл от алкохол и увисна на бесило. Инцидентът станал около 19,30 часа в дома на 65-годишната жена. Тя живеела заедно със съпруга си, който е пенсионер от мината. Семейството е уважавано, ползва се с добро име, синът им работи в чужбина, а дъщерята в Симитли.

Жената изпаднала в криза и решила да сложи край на живота си,  направила  бесило в навеса до къщата. Спасена е от дъщеря си, с която се чули преди това по телефона и благодарение на бързата й реакция  фаталният край е избегнат. Сигнал за инцидента е подаден на тел. 112. На място пристигнали екипи на Спешен център – Симитли и полицията. Майката е транспортирана с линейка в благоевградската болница.

„Пациентката е приета със силна интоксикация на организма, в тежко състояние, предприети се реанимационни действия и животът й е спасен”, каза началникът на реанимация д-р Любомир Димитров. Тя остава за интензивно лечение в МБАЛ – Благоевград. Обстоятелствата, довели жената до крайното решение, се изясняват от служители на Второ РУП – Благоевград. Работата по случая продължава, снемат се обяснения от свидетели и съседи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *