Трагедия! Трима кечисти издъхнаха в един и същи ден

Голям удар понесе кечът, след като три бивши звезди на ринга починаха в един и същи ден. Става въпрос за Брайън Лоулър, Николай Волков и Брикхаус Браун. Те напуснаха белия свят в неделя съответно на 46, 70 и 57 години.

Тройната трагична вест потопи в мъка други бойци, както и многото фенове на развлекателното спортно шоу.

Лоулър е направил опит да се самоубие, след като е бил арестуван в Тенеси заради шофиране под упойващи вещества. Въпреки че е бил закаран веднага в болница, той е починал на другия ден. Лоулър е син на друг кечист – Джери Лоулър, и бе известен с партньорството си със Скот Гарланд. Двамата се състезаваха от псевдонимите Гранд Мастърс Сексей и Скоти Ту Хоти.

Николай Волков бе родом от Хърватия с истинското име Йосип Перузович. Той бе един от най-мразените герои в WWE, където играеше ролята на руснак. Николай е починал в своя дом в Мериленд след скорошен престой в болница. Засега обаче не се посочва причината за смъртта му.

Брикхаус Браун, състезавал се под името Фредерик Сийрайт, бе диагностициран с рак на простатата преди една година. За съжаление той не успя да се пребори с коварното заболяване.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *