Три от 150-те деца от Дупница, пуснали писма до Дядо Коледа, ще получат днес от М. Чимев желаните подаръци

Три деца от община Дупница ще получат коледните си подаръци лично от кмета Методи Чимев. Общо 150 малчугани изпратиха писма до Дядо Коледа чрез специалната кутия, поставена на партера на сградата на Общинската администрация в Дупница.
Вчера кметът М. Чимев изтегли писмата на двама от късметлиите. Първото писмо беше на 11-годишния Иво Искренов от село Яхиново. Четвъртокласникът си пожелал колело от Дядо Коледа, като за да го увери, че го заслужава, е написал: “Дядо Коледа, през тази година учих, слушах и получавах отлични оценки. С нетърпение чакам подаръка”.
Валентин Чорбаджийски село Крайници, чието писмо беше изтеглено второ, е поискал от добрия старец пингвинче, което пее и танцува.
Зам. кметът Крум Милев изтегли третото писмо, на Дара Александрова, която е пожелала за Коледа конструктор – Статуята на свободата.
Веднага след като отвори писмата с желанията на децата, градоначалникът разпореди на общински служители да обиколят всички магазини в Дупница и да се купят обезателно пеещо и танцуващо пингвинче, колело и конструктор.
Днес кметът Методи Чимев ще връчи желаните подаръци на тримата малчугани.
ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *