Троен ретрограден Меркурий сее нещастия през 2019-а

Ретрограден Меркурий ще има в три периода на предстоящата 2019 г., разпределени в началото, средата и края ѝ. През тези етапи планетата ще се движи назад, обратно на естественото си движение през зодиака, като по този начин ще окаже негативно влияние и върху нас. Седмиците, през които ще сме под влиянието на ретрограден Меркурий, са периодите: 5.03.2019 – 28.03.2019, 8.07.2019 – 1.08.2019, 31.10.2019 – 20.11.2019.

Важно е да се отбележи, че около десет дни преди и след края на ретроградната фаза на Меркурий влиянието ѝ ще се усеща. Защо е важно да се знае това? В периодите на ретроградност на Меркурий ще се наблюдават редица проблеми с комуникацията и в създадения хаос често ще се случва да не можем да се свържем с хората, които търсим по телефона, или дори да изгубим мобилния си апарат. Електронната поща също ще се обърква – ще се губят имейли. Затрудненията в транспорта също ще са налице, като проблемите с личния автомобил и закъсненията на обществения транспорт ще са повече от всякога.

Такситата ще бъдат или заети, или ще се движат в обратната на желаната от нас посока. В периода на ретрограден Меркурий няма да липсват и затруднения в общуването, които карат хората да говорят, без да се разбират. Лични вещи, като документи и ключове, като че ли ще изчезват магически. Уговорените срещи ще се отлагат поради непредвидено възникнали ангажименти или в най-добрия случай ще започват по-късно от очакваното. Именно затова в периодите на ретрограден Меркурий 2019 е силно препоръчително всичко да се проверява по няколко пъти и да се правят резервни копия на важните файлове.

Бизнесмените не трябва да подписват важни договори, тъй като ще има опасност условията по тях да се променят, а предметът на договора да не бъде постигнат. Важните срещи ще е препоръчително да бъдат насрочени за по-късно, когато периодът на ретроградност отмине. Започването на нова работа ще е малко вероятно да се случи. На фона на всичко онова, за което не е подходящ този период и астролозите силно препоръчват да се отложи и изчака, има неща, относно които не е необходимо да се внимава и действа с предпазливост, дори напротив.

По време на ретроградност на Меркурий е препоръчително хората да се вгледат навътре в себе си и да си направят ретроспекция на последните месеци. Да използват момента, който е подходящ да наваксат, и да реализират нещата, които са пропуснали. Също така тези седмици са благоприятни за поправянето на допуснати грешки, както и за това да се намери нов път във вярната посока. Ако нещо е обещано да се направи и е отлагано, то сега е подходящото време да се случи. Безвъзмездните постъпки и жестове на добра воля са изключително подходящи. Дълговете също трябва да се върнат, както и да се направят жалби и рекламации при нужда.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *