ТЪЖНАТА РАВНОСМЕТКА ЗАРАДИ ИЗГУБЕНАТА ПАПКА! Ямата на смъртта в Дефилето се отваря, чака поредните ковчези, сълзи и разбити сърца

В следващите две години в района на Кресненското дефиле при катастрофа ще загинат около 100 души.

За същия период в района на Кресненското дефиле в катастрофа ще бъдат тежко ранени около 800 души. Тази мрачна прогноза изпращат в отворено писмо до сегашния и бъдещ министър на МРРБ, на Транспорта и на АПИ от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

От Асоциацията питат кой ще понесе отговорността за фаталното забавяне на строителството на магистрала „Струма“ и за смъртта и болките на стотици хора.

Всеки ден забавяне на строителството на магистрала „Струма“ носи сълзи, ковчези и разбити съдби. Искам да Ви попитам, дали една „изчезнала“ папка може да има такава цена? Председателят на асоциацията на пострадалите при катастрофи Владимир Тодоров пише, че историята с провалянето на търга за тунела „Железница“, поради „изчезнала“, папка ще остане етикет за този министър и този кабинет. В европейска държава, да спреш най-големия строителен търг в новата ни история, поради „изчезнала“ папка с документи е немислимо и безобразно. Това е равнозначно на убийство на невинни хора, пише Тодоров.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *