Тъщата на Плевнелиев на издръжка при него

Експрезидентът Росен Плевнелиев е приютил под крилото си своята златна тъща и я обгрижва като кралица, разкриват близки до фамилията пред „Галерия“. Майката на Деси Банова – Лили Шопскавсе още живее при младото семейство, където се нанесе малко преди раждането на сина им.

Макар че Лиляна все още работи за РИОСВ, тя преминала на по-лек режим, за да помага на дъщеря си в отглеждането на двете деца – Йоан и Йоанна. Намаленото работно време се отразило и на заплатата й, но Плевнелиев веднага покрил разликата. На семейния съвет заедно с Деси решили да превеждат ежемесечно прилична сума по сметката на баба Лили, като благодарност за грижите и помощта.

Отделно от това зет й обожавал да я изненадва с различни подаръци като луксозни перли, маркови часовници и бутикови тоалети. Неслучайно майката на бившата синоптичка рязко промени стила си през последната година, с претенции за класата на английската кралица.

Между другото, същото се отнася и за малката Йоанна от предишната връзка на Деси – момиченцето е облечено от глава до пети с маркови дрешки и аксесоари.

Това, че Плевнелиев живее под един покрив с тъщата, изобщо не го притеснявало. Лиляна била изключително съобразителна и не натрапвала присъствието си, като се стараела почти да не се засича с Росен. Както е известно, експрезидентът обитава две съседни къщи в „София парк“, собственост на синовете от предишния му брак – Асен и Павел.

Майката на Деси влизала през отделен вход, разполагала със собствен санитарен възел, кухня и спалня така, че да не се налага да притеснява влюбените по никакъв повод. Единствената й грижа били бебето Йоан и 8-годишната Йоанна, която през по-голямата част от деня била на училище и на уроци.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *