Учителката с 22 г. стаж В. Мигдалова е новият директор на ДГ „Радост“ в Сандански

Верка Мигдалова е новият директор на детска градина „Радост“ в Сандански. Временната комисия с председател Павлина Караджова, назначена за конкурса, оцени с 285 точки представянето на В. Мигдалова и с 91 точки това на конкурентката й Блага Христова. До провеждане на конкурса се стигна, след като досегашният директор Павлина Яновска излезе в пенсия.

„Оставям детската градина в ръцете на един специалист, на когото имам голямо доверие, че ще продължи да работи, както аз съм работила през годините. Пожелавам й успех и да продължи да работи с колектива в полза на децата и родителите”, заяви П. Яновска, след като разбра, че Мигдалова е спечелила конкурса.

От своя страна новата директорка заяви, че работи в детската градина от 22 години. „Познавам колектива, родителите и децата, които в момента се обучават в детската градина. Приемам предизвикателството от директор, който е бил мой учител през всички тези години. Обещавам, че ще продължа да работя по правилата, наложени от досегашния директор, но и ще надграждам”, каза В. Мигдалова.

ВАНЯ МАНЧЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *