Учителка засипа със свои голи снимки ученик и го напъна за секс

Още една учителка не успя да обуздае нагона си и подложи на секс тормоз невръстния си ученик. Но той не откликнал на чувствата й и палавата даскалица вече съжалява жестоко. 25-годишната Челси Хаaн много прилича на ученичка. Ако се вярва на информацията, вписана в профила й в социалната мрежа, тя е работела по заместване. Похотливата дама има магистратура по английския език. В училището, където съгрешила, от април миналата година преподавала английски език и водела курс по митология. За времето в школото дори успяла да си издейства увеличение на заплатата.
Един от учениците успял да запали пожар в сърцето на младата си учителка. Челси започнала да сваля 17-годишното момче, изпращайки му свои голи снимки. За огромно нейно съжаление обаче, неприличната атака се оказала неуспешна. Това я принудило един ден да се нахвърли с целувки върху обекта на своите желания направо в класната стая и да го умолява да правят секс.
Младежът обаче не бил благосклонен към нея и се оплакал в полицията.Челси е обвинена за развращаване на непълнолетен. Тя е под домашен арест до следващото заседание на съда, което ще се проведе на 3 юли.
Всички в училището са шокирани от случилото се. Директорът на учебното заведение Едуард Кмил заяви, че е много разочарован от постъпката на подчинената си.
„Имаме много високи очаквания по отношение на професионалното поведение на служителите си и благополучието на учениците е главна наша задача. Затова и бяхме дълбоко разочаровани от подобно развитие на събитията“, казва директорът.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *