Учител дрогира 18-годишна девственица, прави секс с нея

Джъстин Уошингтън, млад учител от гимназия в Тексас, бил отстранен от длъжност, след като били разкрити подробности за отношенията му с 18-годишна ученичка. Момичето е било от друго училище, пише New York Post.
Тя била девствена, но именно с учителя тя искала да прави секс. Местата на срещите им били на различни места: неговият апартамент или пък например стая в мотел. След сексуален контакт момичето използвало забранени наркотични субстанции, които Вашингтон й давал. Освен всичко друго, той успял да зарази младото момиче с ХИВ.
„Исках да бъда обичана и не знам защо, но исках да го направя точно с него него. Знаех, че той ме е заразил, защото ми е първият“, казва девойката. Очевидно, тя осъзнала, че няма да чака любовта на 26-годишния учител и решила да разкаже на учителите в училището си за отношенията им.
Те незабавно се обърнали към полицията, а от училището, където работел, той веднага бил освободен. Джъстин Уошингтън бил и арестуван буквално на улицата. Той е признал престъпленията си и вече е в ареста.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *