Фенската фракция, „обидила“ Гриша Ганчев, се разпуска, на сбогуване изригна срещу психичноболната натура Г.А., тролове, покемони…

Фенската фракция Offenders /в превод престъпници, нарушители/, която „обиди“ собственика на ЦСКА – София в оставка Гриша Ганчев, обяви, че се разпуска. С гневната декларация преди няколко дни срещу благодетеля от Микре за продажбата на Али Соу и цялостната му трансферна политика в последните години ултрасите от групировката взривиха грандиозен скандал на „Армията“ и сред червената общност, вследствие на което босът на клуба хвърли бялата кърпа и извади гранда на тезгяха. На сбогуване от Offenders изложиха позицията си по повод разразилата се полемика.

„Verba docent, exempla trahunt! (в превод от латински „думите учат, а примерите увличат“). От създаването си като група и докато сме на този свят, единственото верую в нашия живот е и ще продължава да бъде ЦСКА – София. Поради тази причина и масовите внушения по наш адрес в общественото пространство – а именно, че сме против любимия си клуб и неговото ръководство, отказваме да бъдем въвличани в тези несъществуващи сценарии. Стоим зад казаното до момента, зад всяка една наша дума и въпрос и не смятаме, че има за какво да се извиняваме или оправдаваме. Обърнахме внимание и на тоновете отпадъчна енергия и клетви, които всякакви капацитети – обикновени едноклетъчни, редови тролове, безгръбначни анал(л)изатори, журналисти на абонамент, изпълзялата от нафталина психичноболна натура Г.А., както и всички останали знайни и незнайни покемони и герои от приказките изхвърлиха към нас. Благодарим ви, господа, но държим доста на хигиената си и не смятаме да мърсим повече личното си пространство с нечистоплътните ви словоблудства. За легендите на ЦСКА – само и единствено уважение! Наясно сме, че живеем във времена, когато достойнството, характерът и собственото мнение са нещата, които се ценят най-малко в обществото от безгръбначни. За това и не приемаме да бъдем поучавани от хора, в чийто живот винаги някой друг е виновен за техните собствени провали, а самите те никога нямат топките да бъдат истински щастливи и да вземат това, което искат от него. И категорично отказваме да бъдем учени на морал от фотосинтезираща и сервилна аморфна маса. Считано от днес нашата група преустановява своята организационна дейност за „Сектор Г“ – направа на хореографии, организиране на трибуната, разпяване и т.н. Нямаме намерение обаче да ходим където и да е другаде, а Армията си остава нашият дом. Запазваме правото си да продължим да правим живота на нашите изконни врагове от Подуене труден, бранейки собствената си чест както намерим за добре! А на останалите пожелаваме много красиви и успешни спектакли по трибуните! Semper Fidelis! /от латински „винаги верни“/“, написаха в социалните мрежи от разформировалата се фракция.

МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *