Фитнес №1 в Благоевград „Golden Gym“ с две звездни попълнения

Световната шампионка по таекуон-до ITF Албена Ситнилска и ММА боецът и бивш футболист Даниел Златков са най-новите попълнения в редиците на „Golden Gym“ – Благоевград. Най-титулуваната таекуондистка в Европа Албена Ситнилска е състезателка на националния отбор и благоевградския клуб „Фолкън“. Спортист номер 1 на Благоевград за 2017 г. е отдадена на спорта повече от 15 години, а през последните месеци е тясно свързана и с фитнес тренировките.
Известният в цял свят с прякора БГ Роналдо Д. Златков също е част от солидния екип професионалисти, които работят във фитнеса. Даниел и Албена ще се изявят в ново амплоа, като инструктори по XBODY. – Те ще работят с клиенти на модерната технология XBODY – бъдещето на фитнес индустрията, с която можеш да свалиш 5-6 см от талията си само за месец. За ефективността на технологията XBODY оценка 10 вече дадоха десетки клиенти на фитнеса.
Албена Ситнилска и Даниел Златков /на снимките/ вече преминаха курс на обучение и имат необходимия ценз да боравят със специалния костюм. XBODY е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електромускулна стимулация на тялото. „Golden Gym“ е най-силно разрастващият се фитнес в Югозападна България, предлагащ на своите клиенти най-модерните и иновативни технологии за индустрията, с които помага на своите клиенти да постигат добри резултати бързо и качествено.
ИВАН ПЕТРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *