Фолкаджийка взриви ефира! 23-г. санданчанка легна под ножа за подмладяване на вагината си, иска повече оргазми /снимки/

Поп фолк певицата Нанси се подложи на процедура, гарантираща подмладяване на влагалището и множество оргазми. Това разкри тя в „Часът на Милен Цветков“.

Интервенцията дава шанс на жената да получи повече оргазми и сексуално удоволствие по време на полов акт. Нанси е на 23 години от град Сандански и завършва компютърни технологии в родния си град.

Нейната голяма страст е музиката и въпреки че няма музикално образование от 5 години се занимава с пеене.  Съвсем наскоро Нанси се подложила на примамливата интервенция, която е хит сред богатите и известните зад Океана. Процедурата тепърва навлиза в България и предстои да се наложи сред родните звезди.

Изпълнителката на „Диапазон рекърдс“ разказа надълго и нашироко за преимуществата на „Оргазъм шот“-а и предложи на Милен Цветков да се подложи на същия.

„Има такава интервенция и за мъже“, сподели тя. Водещият беше втрещен от новината, но изглеждаше видимо заинтересован. Той добави, че ще помисли над процедурата, но междувременно предложи на Нанси своите услуги, ако има недостиг в сексуален план.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *