Футболистът на „Банско” С. Креболиев почерпи за 23-и рожден ден, съотборниците му обещаха да играят в негова чест в събота срещу Разлог

Футболистът на „Банско” Смаил Креболиев почерпи съотборниците си преди началото на вчерашната тренировка за 23-ия си рожден ден. За празника, който за първи път чества като част от тима в града под Тодорка, нападателят се бе постарал да осигури необходимото меню, съобразено с изискванията, за да не наруши спортната диета на отбора, който се готви за дербито на полусезона срещу съседите от „Пирин“ (Разлог). Това бе и причината, поради която той отложи истинското честване за събота вечер.

Към пожеланията за здраве, късмет и много успехи съекипниците му добавиха и това, че ще забавят поднасянето на подаръка, като в събота ще играят за него и евентуалния успех срещу кръвния враг ще посветят на съотборника си.

Креболиев пък си пожела контузията му съвсем да отшуми и да бъде на линия сред титулярите през уикенда, като довери, че също така няма нищо против отборът му да победи, и то с негови голове.

Половинката му Александра пък пое ангажимента по подготовката за съботната вечер и цялата логистика около отбелязването на 23-ата годишнина на любимия си. Дали и какви изненади е подготвила тя, се пази в дълбока конспирация, както се пази в тайна и мястото, където ще бъде арената на събитието, а то ще се разбере веднага след срещата с „Пирин“ (Разлог). Самата Александра не крие надеждата си градусът на веселието да бъде подсилен от евентуален успех на „Банско”.

ВАСИЛ БОРИСОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *