Хаджидимовци преодоляха комплекса „Перун“

„Места“ преодоля комплекса „Перун“ и не позволи на кресненци да се окажат пречка към първото място в „А“ ОФГ. Хаджидимовци надделяха с 1:0, както и през есента като гост, след като не допуснаха подценяване, както миналия сезон. В 4-та мин. Благой Пасков неутрализира съперниковата защита, но не стреля добре и вратарят на гостите парира шута му. В 12-та мин. Иван Симеонов показа класа и спаси опасен удар на нападател от „Перун“. В 26-та мин. комбинация, започната от Петър Симеонов, премина през Бл. Пасков, той подаде прецизно към Атанас Сабахлъков, който не успя да отбележи от чиста позиция. Младият нападател на „Места“ можеше да се разпише и в 32-та мин., но прати топката до гредата. Брат му Стоил Сабахлъков също можеше да открие резултата, но мерникът му изневери.
След почивката отново Пасков и Ст. Сабахлъков създадоха доста работа на гостуващата отбрана. Дейно в предни позиции им акомпанираше Мустафа Сойков. Така се стигна до 60-та мин., когато Пасков бе изведен на стрелкова позиция и не сбърка – 1:0. Той имаше още шансове да вкара, както и Сойков, Димитър Парасков и Ст. Сабахлъков.
„МЕСТА“: Ив. Симеонов, Парасков, Коджебашев, П. Симеонов, Хутманов, Пулев, Сойков (65-Безев), Ат. Сабахлъков (81-Ролев), Т. Симеонов (80- Дюлгеров), Пасков, С. Сабахлъков (90-Вангелов).
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *