Хамилтън краде Никол от Гришо

Григор Димитров се изправя срещу сериозен противник. Този път не на корта, а на полето на любовта. Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън се опитва да си върне Никол Шерцингер. Пилотът още е влюбен в певицата и явно е готов на всичко, за да я спечели отново. И знае къде да удари. По най-голямата слабост на Никол – семейството й. За целта той предприема интересни маневри в последно време. Те са най-вече в онлайн пространството и по-точно в социалните медии, съобщава България днес. Хамилтън използва сестрата на Шерцингер – Кийла. От няколко седмици насам Люис не спира да харесва и да коментира нейните публикации. Най-деен е под тези, на които е и самата певица.

Само преди няколко дни Кийла качи серия снимки от семейната почивка в Мексико, на която бе и Никол. Хамилтън не закъсня с коментара си. „Такава красива снимка. Толкова съм щастлив, че вие продължавате да сте все така заедно“, написа Люис. Всичко това бе гарнирано с няколко сърчица. А немалко фенове коментираха, че на снимката липсва само той. Други се питаха защо го няма Григор. Няколко дни по-рано пилотът коментира друга семейна снимка с „Обичам ви, хора!“. Това накара мнозина от феновете на Никол да заподозрат, че Хамилтън се е осъзнал и се опитва да си я върне. Двамата бяха заедно седем години, като на няколко пъти се разделяха и събираха. Шерцингер неведнъж е казвала, че пилотът е голямата й любов. Разделиха се окончателно в началото на 2015 г. Причината е, че певицата вече искаше семейство и деца, а Люис не беше готов.

„Paздeлиxмe ce, a aз cтpaдax мнoгo и дългo вpeмe – откровена е Никол. – Oбичax гo, нo тoй имaшe и cвoитe лoши чepти. Haй-гoлeмият мy нeдocтaтък e, чe e зaвъpшeн eгoиcт. Bcичкo пpeцeнява пpeз coбcтвeнaтa cи пpизмa, пъpвo ca нeгoвитe жeлaния, a пocлe чyждитe. Дoкaтo aз пocтoяннo глeдax дa пpaвя кoмпpoмиcи и дa ce cъoбpaзявaм c нeгo.“ Няколко месеца по-късно красавицата започна връзка с Гришо. И попадна в същата ситуация – двамата с Димитров рядко успяват да са заедно заради натоварените си програми. По-често компромиси, за да се видят, прави певицата. Тя отскача до някое кътче на света, където е Гришо за поредния си турнир. Хамилтън от своя страна така и не започна сериозна връзка след раздялата си с Никол. През леглото му минаха куп красавици, но нито една не се задържа за дълго.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пърдулева

    Дреме му на Гришата на ракетата! Нали опраска бабата, сега да я пуска на „ромея“, с когото они са си една боя, а нашия да бичи нещо младичко…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *