ХОРОСКОП ЗА 7 АПРИЛ

ОВЕН

В сряда за ро­де­ни­те под Овен не се оча­кват неб­ла­гоп­рия­тни влия­ния. За мно­зи­на денят се свър­зва с доб­ра пе­чал­ба. Яр­ка ха­рак­те­рис­ти­ка на деня е бор­ба­та за при­до­бив­ки и пос­ти­га­не­то на ус­пех, ка­то той за­ви­си из­цяло от вас. Днес не би­ва да се гне­ви­те.

ТЕЛЕЦ

Точ­нос­тта и пос­ле­до­ва­тел­нос­тта в дей­ствия­та ви га­ран­ти­рат ус­пе­шен ден, но някои ще прибя­гнат до стро­гост в не­под­ходящ мо­мент, кое­то ще съз­да­де нап­ре­же­ние. Те не са във ва­ша пол­за. За ус­пеш­но­то про­ти­ча­не на деня е необ­хо­ди­мо да дей­ства­те бър­зо.

БЛИЗНАЦИ

Дей­ствия и де­ла, свър­за­ни с фи­нан­со­ва реа­ли­за­ция, ще имат ус­пех в сряда за Близ­на­ци­те. Ако ве­че сте за­поч­на­ли осъ­щест­вява­не­то на пла­ни­ра­на ра­бо­та в  та­ка­ва връз­ка, днес ще пос­тиг­не­те же­ла­ния­та си. Мно­зи­на в сряда са жер­тво­го­тов­ни за лю­бов­та си.

РАК

В сряда при ед­ни от Рак лю­бов­ни­те от­но­ше­ния при­до­би­ват пър­вос­те­пен­но зна­че­ние, а за де­ло­во ан­га­жи­ра­ни­те най-важ­на роля ще иг­рае ед­но съоб­ще­ние, кое­то ви поз­вол­ява по-гол­яма сво­бо­да в дей­ствия­та. То­ва съоб­ще­ние има про­фе­сио­на­лен ха­рак­тер.

ЛЪВ

Мно­зи­на трябва да пре­въз­мог­нат не­га­тив­но­то си нас­трое­ние, за да бъ­дат бла­гоп­рия­тни въз­мож­нос­ти­те ви и да пос­тиг­не­те ма­те­риал­ни при­до­бив­ки. Съ­що та­ка дей­ствай­те из­клю­чи­тел­но ба­лан­си­ра­но, за да пос­тиг­не­те ус­пе­хи в ад­ми­нис­тра­тив­ни ин­стан­ции.

ДЕВА

Ус­пе­шен ден е сряда и ед­ва ли мо­же да се яви труд­ност, коя­то да се ока­же неп­рео­до­ли­ма. Са­ми­те вие сте ата­ку­ва­щи и ни­що не мо­же да ви спре до пос­ти­га­не на на­бел­яза­на­та цел. Денят ви ог­ра­ни­ча­ва във фи­нан­со­ви дей­ствия. До­ве­ре­те се на съ­вет от бли­зък  прия­тел.

ВЕЗНИ

Ус­пе­хи­те ви днес, Вез­ни, за­висят от по­мощ­та на же­на. Днес ще ви бъ­де труд­но да раз­ре­ши­те проб­ле­ми­те си или важ­ни­те за деня въп­ро­си. Съ­щес­тве­но е влия­ние­то на фак­то­ри­те, кои­то ви за­тор­моз­яват пси­хи­чес­ки, от­къ­де­то ид­ва лип­са­та на ясно­та и гъв­ка­вост.

СКОРПИОН

Нер­вно­то нап­ре­же­ние у вас е мно­го ви­со­ко и страш­но ви пре­чи. Ако не го ов­ла­дее­те, не­на­дей­но мо­же да се стиг­не до бло­каж и съот­вет­но да про­ва­ли­те деня си. Ка­то про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти денят е дос­та те­жък, а труд­нос­ти­те при някои са мно­го.

СТРЕЛЕЦ

Ва­ше­то нас­трое­ние има от­ри­ца­тел­ни по­ка­за­те­ли и ви доб­ли­жа­ва до дес­по­тич­ност – твър­де не­ти­пич­но за Стрел­ци­те. С та­ка­ва из­раз­ност ще се ха­рак­те­ри­зи­ра про­фе­сио­нал­ният ден на мно­зи­на. Кон­так­ти­те ви съ­що ще бъ­дат пов­лия­ни от та­зи не­га­тив­ност.

КОЗИРОГ

Тър­пе­ли­ви, из­дръж­ли­ви и бор­бе­ни, мно­го от Ко­зи­рог триум­фи­рат днес. Сряда е ден на дъл­гоо­чак­ва­но от вас из­вес­тие, кое­то на­пъл­но удо­влет­вор­ява стре­ме­жи­те ви. Дру­ги от вас все още из­жив­яват от­ми­на­ло неб­ла­гоп­рия­тно влия­ние, кое­то за­дър­жа по­ло­жи­тел­но­то им раз­ви­тие.

ВОДОЛЕЙ

Днес най-ве­роя­тно няма да ус­пее­те с всич­ко зап­ла­ну­ва­но. Вие сте на дей­стве­на и дос­та­тъч­но рес­пек­ти­ра­ща по­зи­ция, кое­то ви пра­ви поч­ти не­до­се­гае­ми. Сряда е неб­ла­гоп­рия­тен ден за раз­ре­ша­ва­не на па­рич­ни въп­ро­си. Назрява кон­фликт в се­мей­ни­те от­но­ше­ния.

РИБИ

В сряда ва­ша­та по­ло­жи­тел­на реа­ли­за­ция се свър­зва с по-въз­рас­тни хо­ра, кои­то са го­то­ви да ви по­мог­нат и съв­сем нав­ре­ме ще ви из­вадят от зат­руд­не­ния­та или об­ста­нов­ка­та на нед­ру­же­люб­ност. Има­те из­ра­зи­тел­ни въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *