Хороскоп за МАРТ 2017

Овен
Отнасяйте се много внимателно към своето здраве през този месец, тъй като жизненият Ви потенциал ще бъде значително отслабен. В интерес на истината през първата декада много от вас ще усещат вдъхновение и ще са с творческа настройка, но едновременно с това ще имате желание да се поглезите и ще бъдете обхванати от мързел. През март интуицията Ви ще се активизира, ще може да предвидите някои неща, а това ще даде възможност да намерите не само интересни, но и изгодни проекти. Ще се срещате с интересни хора, общуването с които може да прерасне в приятелство, а дори и в нещо повече. В периода от 15 до 26 март ще бъде дискомфортен, изпълнен с конфликти и проблеми. Постъпките на заобикалящите може да бъдат нелогични, а реакциите – неадекватни и затова ще е трудно без загуби да се стигне до съгласие. Стигайки до такова, ще може да постигнете доста неща към края на месеца.

Телец
През този месец може да се окаже, че се възобновяват стари проблеми в отношенията, както и незавършени работи. През това трябва да се премине, за да откриете за себе си нови перспективи, а и да промените своя живот. През първата половина на месеца ще можете все пак да се справите със сложните ситуации, но след 15 март ще Ви е доста трудно да запазите емоционалния си контрол, а това ще попречи обективно да възприемате това, което се случва и има риск да не може да вземате правилни решения. Не се поддавайте на своите чувства и постоянно менящи се емоции, тъй като след това енергетиката на случващото ще се промени, а едновременно с това – и Вашето отношение към всичко. След 23 март има опасност да попаднете под влияние на чуждо обаяние и идеи, и да кривнете от правия път. Вслушвайте се в своята интуиция, за да не се окажете въвлечени в чужди авантюри.

Близнаци
За Вас март ще бъде свързан с отслабена енергетика, с професионална работа и с промени в обкръжението. Първата десетдневка ще се характеризира с активно общуване, срещи и пътувания, които може да се окажат вдъхновяващи и да дадат теми за размисли, както и да се окажат повод за вземане на важни решения. Това е благоприятен период за обучение, а и за получаване на необходима информация за срещи с подходящи хора. За това време не очаквайте никакви грандиозни промени и успехи, въпреки че общуването ще бъде много приятно. Между 15 и 25 март отношенията с приятели и колеги може да се усложнят, а може и да се разкрият някакви тайни и интриги. Едновременно може да стигнете и до разкол с любимия човек. По-спокоен период Ви очаква в края на месеца, когато енергетиката Ви ще

Рак
Твърде вероятно е през март да почувствате прилив на сили и творчески ентусиазъм, в следствие на което да станете по-възприемчиви и духовно настроени. Затова съдбата може да Ви срещне с хора със същия духовен потенциал, с които можете да поговорите откровено . По това време може и да направите интересно пътуване и да се заредите с нови впечатления. В това отношение е по-благоприятна първата половина на месеца, защото през втората може да се окаже неотложна работа или задължения, които не могат да бъдат оставени за по-късно. Може да се стигне до промени е професионалния или обществен живот, които да се отразят на душевното Ви равновесие. При това може да станете по-зависими от своите партньори и да се задълбочи депресивното Ви състояние. Чак след 27 март ще имате възможност да се радвате на стабилност в работата и отношенията.

Лъв
През март енергетиката Ви ще е изключително неустойчива и това ще е причина не само сезонните инфекции, но и невнимателните и нетактични думи ще могат да влияят както на самочувствието, така и на настроението Ви. Това е период, неподходящ за продължителни пътувания. През първата половина ще Ви е по-лесно да решавате сложни въпроси и да влизате в контакт с нужните хора. За съжаление в периода 15 – 25 март може да възникнат финансови проблеми, свързани със средства на партньорите или с обществени пари. Освен това ще се повиши вероятността за глоби, незапланувани плащания и съдебни такси. Съществува у риск да бъдете въвлечени в съмнителни запознанства и авантюри. Няма да е трудно да Ви бъде повлияно заинтересовани хора, ако използват Вашата доверчивост и емоционална откритост. В края на месеца ситуацията ще се промени и за Вас ще започне много интересен и романтичен период.

Дева
През този месец ще отделяте голямо внимание на отношението си с партньорите, които може да бъдат източник на интересни идеи, както и повод за безпокойство и допълнителни ангажименти. През първата десетдневка необходимостта да вникнете в чуждите проблеми може да се окаже не така досадна, а даже да внесе и някакво разнообразие във вашия живот. За съжаление в периода от 15 до 26 март ситуацията ще стане по-напрегната и може да се почувствате като в капан. Едновременно с това ще се увеличат финансовите разходи, а и ще се увеличи риска от получаване на битова травма. В края на месеца енергийният Ви потенциал ще започне да отслабва и затова вълненията, товарът от грижи и многото работа може да провокират депресивно състояние. По-добре е точно тогава да се концентрирате върху неотложните задачи.

Везни
През този месец Ви очаква суета, изобилие от много работа и контакти, които може да изискват много сили и време. Енергийният Ви потенциал няма е много силен и затова всякакво претоварване може да се отрази най-вече на нервната Ви система. Не възлагайте големи надежди на своите партньори, защото те може да поставят Вашите интереси на последно място. Най-неблагоприятна в този смисъл може да се окаже втората половина на месеца. Важните срещи и дейности определете за първата половина, когато заобикалящите ще се по-открити и възприемчиви. След 15 март ще се активизира конфронтацията с партньорите и ще се появят взаимни претенции и обиди. Може да се стигне и до разгласяване на някои тайни. В края на месеца нещата ще се нормализират.

Скорпион
За Вас първата декада на март ще бъде изключително благоприятен период, тъй като високото ниво на жизнена енергия, въодушевлението и творческия Ви устрем ще помогнат да почувствате удовлетворение от живота. Има вероятност да си намерите нова работа, чието заплащане да Ви удовлетворява и да може да стабилизирате финансовото си положение, но същевременно и да са повод за силно безпокойство. В периода от 13 до 25 март някои задължения силно могат да ограничат творческата Ви свобода, от което да се чувствате потиснати. Несговорчиви заобикалящи може да се окажат инициатори на конфликти и да доведат до някаква изолация за Вас. След 26 март ситуацията ще започне да се променя в положително направление.

Стрелец
До голяма степен март за Вас ще бъде свързан с необходимостта да отстоявате своята жизнена позиция и затова подкрепата от близките ще е особено ценна и важна. Новите идеи, които ще Ви вдъхновяват през първата десетдневка, най-напред трябва да получат одобрението на Вашите близки. Те са тези, които ще помогнат с каквото е нужно. След 16 март ситуацията ще се промени и ще се появят финансови затруднения. Може да се окажете в доста трудно положение, но, за съжаление, много малко ще зависи от Вас. Това всъщност е една от глобалните необходими трансформации, които ще трябва да преживеем. В края на месеца, заедно с нарастване на жизнената Ви енергия, ще се появят възможности да оправите нещата си, и ще съумеете да вземете всичко под контрол.

Козирог
Предстои Ви интензивно общуване и изграждане на нови делови и приятелски отношения, а и пътуване – както по работа, така и за придобиване на нови впечатления. В този план първата десетдневка на март ще е напълно хармонична, тъй като ще сте изпълнени със сили и ентусиазъм и ще можете да възприемете ставащото. По същото време може да станат промени в семейството ви, да успеете да разрешите сложни казуси, неочаквано да разкриете стари семейни тайни, както и да се избавите от своите врагове. Със своето великодушие и състрадание ще привличате нови и интересни хора и затова често ще бъдете в центъра на събитията. Втората половина на месеца ще е по-неблагоприятна, тъй като са възможни конфликти и недоразумения в семейството, а и неприятности на работа. Това е неподходящо време за пътешествия и правене на уговорки за нов бизнес.

Водолей
Ще усещате спад в жизнената си активност и затова през март трябва да сте много внимателни към своето здраве. През първата десетдневка, ако се доверите на интуицията си, ще можете да намирате интересни и доходни проекти, успешно да се занимавате с продажби и инвестиции, а също така и да правите сполучливи покупки. В периода 16 – 25 март нещата ще се усложнят и парите, които очаквате, може просто да минат покрай Вас. Работата в колектив ще Ви се удава трудно, защото може да се появят завистници и съперници, които да създават негативно отношение към Вас, , и затова да се почувствате до голяма степен изолирани, и дори отстранени. Времето също не е подходящо за водене на преговори, особено ако става дума за задгранични партньори. След 26 март обстановката ще се стабилизира и ще стане по-благоприятна за общуване и за приятелски срещи.

Риби
За Вас март е начало на новия годишен цикъл, обновяване на енергията, творчески идеи и състояния. Особено благоприятно ще бъде началото на месеца, когато ще можете да използвате своята интуиция и тънкото си разбиране на човешката природа. Това ще Ви помогне в търсенето на оптимални пътища за реализация на собствените цели. Заедно с това усетът Ви за пари и изгодните проекти ще Ви помогнат успешно да вложите своите пари и да увеличите доходите си. Имайте предвид, че трябва да сте много предпазливи, когато работите с обществени средства или с пари на приятели, защото има риск да загубите и да си създадете големи неприятности. Периодът между 15 и 25 март ще бъде по-малко успешен. Отношенията с хората около Вас ще се променят и няма да можете изцяло да разчитате на тяхната подкрепа.. След 26 март с по-голяма лекота ще може да решавате сложни въпроси.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *