ХОРОСКОП ЗА 10 ЮНИ

ОВЕН

В началото на новата работна седмица вие чудесно сте ориентирани в обстановката, а обстоятелствата работят във ваша полза. С трудности едва ли ще се сблъскате, ако не прибързвате в действията си. Прекалено строги и осъдителни ще бъдат някои от вас, но това не е във ваш интерес.

ТЕЛЕЦ

За Телците понеделник е добър ден и може да донесе големи успехи, но вашите действия сега са прибързани. Твърде резултатни ще бъдат контактите ви, но финансовата сфера трябва да я изоставите днес. Едва ли ще постигнете положителни парични резултати.

БЛИЗНАЦИ

Понеделник е ден на изненади за много от Близнаци. Те няма да бъдат неприятни, освен по отношение на парични въпроси, което почти задължава днес да не правите опити за уреждане на такива въпроси или спекулации на финансова тема.

РАК

Разчитайте на собствените си възможности. Те сега са големи и можете да постигнете целите си. Ако се отнася до вашата професионална дейност, действайте смело, без никакви задръжки. Имате подкрепата на вашите шефове.

ЛЪВ

Родените под Лъв започват амбициозно седмицата. Деловите ви качества са на високо ниво, а професионалният понеделник е повече от положителен за изявата ви. Това обаче не бива да ви кара да прибързвате с решенията си, защото ще възникнат пречки.

ДЕВА

Понеделник е успешен ден за всички Деви. За съжаление не всички ще се възползват от добрите шансове, а някои дори въобще няма да се заловят с делови действия днес. Работният ден е успешен, но трябва да бъдете внимателни за евентуални неприятности с колегите си. Денят не е добър за пътуване.

ВЕЗНИ

Денят изисква да се съобразявате с околните и да търсите по-голяма хармония в отношенията си. За някои от вас понеделник е много радостен, защото ще имате успешни финансови действия. Късметът е с вас и едва ли започнатото дело ще остане недовършено. При други радостта идва по повод парично наследство.

СКОРПИОН

Скорпиони, твърдо може да се надявате, че ако не днес, то в най-скоро време ще ви бъде съобщено за наследство, което трябва да получите. Почти всички от Скорпион са преминали тежките и трудни дни, през които делата им се спираха. Активни сте и трябва да действате пряко по предстоящите задачи.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците са доста балансирани и с неукротима енергия за делови действия. Активността ви ще бъде поддържана от високостоящи хора, които в един случай се явяват ваши работодатели, а в друг са хора, поели задълженията да ви помогнат. За съжаление някои допускат грешки, като прибързват с решенията си.

КОЗИРОГ

Козирозите започват успешно седмицата, която ще им донесе нови възможности и добри постижения. Действията на Скорпионите са напълно ефективни, но това не бива да ви успокоява и да притъпява бдителността ви. Днес е възможно да възникне необичайна ситуация в службата ви, която да не се отрази добре за вас.

ВОДОЛЕЙ

Един от щастливите дни от тази седмица е понеделник за родените под Водолей, а обикновено така, както тръгва седмицата, е показателно за целия период. Различни са възможностите ви през днешния ден и всички те са еднакво добри. Като започнем от професията и преминем през финансовите ангажименти, всичко е еднакво осъществимо.

РИБИ

Твърде работоспособни са Рибите в понеделник и по всичко личи, че бързате за изпълнението на задачите си. Денят ще премине успешно за всички. Някои вероятно ще се отправят на път днес, за да решат проблеми, свързани с родови имоти. Други имат успешни финансови занимания, както и обществени контакти.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *