ХОРОСКОП ЗА 13 МАРТ

ОВЕН

Денят е напрегнат, но препоръката е да се въздържате от конфликти, особено с мъжете, от които сте зависими по някакъв начин. Възможно е да сте натоварени с повече работа, но може да разчитате на дамска подкрепа. Сряда е благоприятна за финанси, контакти и пътуване.

ТЕЛЕЦ

Сряда ще ви сблъска с неприятности и спънки, но по отношение на личните дела имате подкрепа на близка жена. Внимавайте да не допускате грешки в работата си, денят е доста напрегнат за професионалните дела. Освободете се от мрачни мисли, задава се хубава промяна, мислете позитивно.

БЛИЗНАЦИ

Предвижда се успешен ден, но в професионално отношение не се подвеждайте по обещания, а вземете нещата в свои ръце. Действайте без колебания – решително и бързо. Не е изключено за някои да се наложи спешно пътуване. Наблегнете на контактите с приятели.

РАК

Ползотворен и успешен ден, но за мнозина се свързва с притеснения от професионално естество. Нищо чудно да става дума за ново предприятие, за което се изисква изчерпателна осведоменост от ваша страна. Пазете се от допускане на грешки. Сряда е много хубава за срещи и контакти с приятели.

ЛЪВ

Проблемите ви днес са повече от лично естество, но ще намерите разрешение на някои, чрез съдействие от страна на близките и приятелите. Не е изключена финансова подкрепа от жена. Контактите ви се характеризират с изгодно за работата ви запознанство. Ще получите приятни вести.

ДЕВА

Очертават се доста задачи днес, но поне относно уреждане на имуществени дела или наследство успехът ви е гарантиран. Не сте предпазени от финансови проблеми, внимавайте да не допускате грешки с пари. Звездите отчитат качествени трансформации в живота ви.Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

ВЕЗНИ

Сряда се свързва с делови трудности и притеснения. Изискват се повече усърдие и прилежност в работата. Важно е да сте бързи с решенията и категорично да отстоявате мнението си. За някои се налага спешно пътуване, а други ще имат интересно запознанство. Изгодни възможности и в любовта.

СКОРПИОН

Звездите фиксират проблеми за вас днес, но ако внимавате в общуването и не пътувате, ще си спестите допълнителни неприятности. Не се подвеждайте по чужди обещания, може да разчитате на подкрепа от близка жена или приятелка. Финансов успех от ново предприятие с нови възможности.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви върви в нови начинания. Дори да се чувствате потиснати и необщителни, насочете вниманието си към контактите. Ще ви помогнат в работата, възможно е някой да ви зарадва с подарък. Съдействие от близка жена, приятелка или колежка може би ще ви помогне.

КОЗИРОГ

Очертават се доста ангажименти, необходимо е да действате равномерно и да разрешавате задачите си една по една. Денят е благоприятен за контакти и уреждане на финансови дела. Ще получите новини, ще имате изгодно запознанство. Хубави трансформации по отношение на работата. Днес се очертават и много ползотворни контакти. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ

Освободете се от лоши мисли и неприятни предчувствия, сряда се очертава ползотворна. В личните дела изпъква хубава промяна, възможно е дори неочаквано да постигнете желания успех днес. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение. За някои приятелска връзка се трансформира в любовна връзка – внимавайте.

РИБИ

Изясняват се важни за вас фактори, влияещи както върху личния живот, така и относно деловото ви развитие. В много случаи ще се наложи да бъдете решителни и категорични, да действате бързо. Сряда е благоприятна за нови начинания. Не са изключени някои спънки. Разчитайте на собствените си възможности.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.Бизнесмените могат днес да променят нещо в начина си на работа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *