ХОРОСКОП ЗА 16 ЮЛИ

ОВЕН

По­не­дел­ник но­си на Ов­ни­те фи­нан­со­ви ус­пе­хи. Ще има­те и по­ло­жи­тел­ни кон­так­ти с влия­тел­ни хо­ра, кои­то са го­то­ви да ви под­крепят. До­бър ден и за биз­нес, сти­га да се вслу­ша­те в съ­ве­ти­те на прия­те­ли. Не пре­неб­рег­вай­те слу­жеб­ни под­роб­нос­ти, мо­гат да ви спъ­нат по-къс­но. Мно­зи­на днес из­жив­яват пси­хи­чес­ка кри­за.

ТЕЛЕЦ

Днес сте бор­бе­ни и мощ­но нап­ред­ва­те в де­ло­вия жи­вот, кое­то ще ук­ре­пи по­зи­ции­те ви. Ще има­те про­ти­во­ре­чия в до­ма, но те няма да поп­ре­чат на ус­пеш­но­то раз­ви­тие на биз­не­са и про­фе­сио­нал­ни­те по­бе­ди. Ако ви се на­ла­га де­ло­во пъ­ту­ва­не, въо­ръ­же­те се с тър­пе­ние и дей­ствай­те пос­ле­до­ва­тел­но. Някои са по­дат­ли­ви на про­во­ка­ции.

БЛИЗНАЦИ

С ве­щи­на ще се справ­яте с фи­нан­со­ви­те си де­ла в по­не­дел­ник. Се­га е мо­мен­тът за ва­ша­та де­ло­ва и про­фе­сио­нал­на из­ява. Не раз­чи­тай­те на кон­так­ти­те днес. По­ве­че­то от вас са в пе­риод на ста­би­ли­за­ция и то­ва зна­чи­тел­но по­ви­ша­ва въз­мож­нос­ти­те ви пред на­чал­ни­ци­те. До­пус­ка­те ек­стра­ва­ган­тност в лю­бов­ни­те си же­ла­ния, вни­ма­вай­те.

РАК

Ус­пеш­но ще нап­ред­ва­те днес в де­ло­вия жи­вот, зна­чи­тел­но по-ефе­ктив­ни са на­чи­ни­те ви на ра­бо­та в служ­ба­та и биз­не­са. Ще има­те траен ус­пех, ако раз­чи­та­те са­мо на собс­тве­ни­те си ид­еи и на­чин на из­пъл­не­ние. Не да­вай­те “у­хо” на ка­за­но­то от хо­ра в служ­ба­та ви, чрез съ­ве­ти­те си се опи­тват да ви на­па­костят.

ЛЪВ

На­вик­на­ли сте да пос­ти­га­те ус­пе­хи­те си със за­мах, то­ва ще ви по­мог­не и в по­не­дел­ник. Част от вас оба­че ще пре­калят с ек­спан­зив­нос­тта си, ще ви е от пол­за пред­ва­ри­тел­но­то пла­ни­ра­не и спаз­ва­не­то му стъп­ка по стъп­ка. Биз­нес­ме­ни­те днес мо­гат да раз­чи­тат на ра­цио­нал­ни­те дей­ствия на парт­ньо­ри­те си.

ДЕВА

Де­ви­те мо­гат да се над­яват на ус­пех в де­ло­вия си жи­вот, но най-ве­че с под­чи­не­ние на оп­ре­де­ле­ни ус­ло­вия и стрик­тно­то им съб­лю­да­ва­не. Пол­зот­вор­ни ще са ра­бот­ни­те ви сре­щи, има­те под­кре­па­та на влия­тел­ни хо­ра. Мно­зи­на ще са твър­де прип­ре­ни, кое­то се дъл­жи на при­тес­не­ния, но днес мо­же­те да ги заб­ра­ви­те.

ВЕЗНИ

Днес сте ефи­кас­ни и ус­той­чи­ви в ра­бо­та­та си и в биз­нес ан­га­жи­мен­ти­те. Твър­де доб­ри са и фи­нан­со­ви­те ви въз­мож­нос­ти, има­те мно­го къс­мет и е доб­ре да го на­со­чи­те към най-важ­на­та за вас об­ласт. Не­до­волс­тво ще пре­диз­ви­ка не­же­ла­ние­то на влия­тел­ни хо­ра да ви под­крепят, но то­ва не е при­чи­на да скъ­са­те връз­ки­те си.

СКОРПИОН

Има­те сил­ни слу­жеб­ни по­зи­ции, но вни­ма­вай­те днес да не се кон­фрон­ти­ра­те с ко­ле­ги – ще ви нам­разят и нав­редят. Биз­нес­ме­ни­те ще раз­ширят парт­ньор­ски­те си взаи­моот­но­ше­ния, някои аг­ре­сив­но ще прес­лед­ват це­ли­те си, кое­то не­ви­на­ги е най-доб­рият на­чин за пос­ти­же­ния. Мно­зи­на трябва да преос­мислят по­ве­де­ние­то си.

СТРЕЛЕЦ

Спо­луч­ли­ви ва­ши дей­ствия ще до­не­сат пе­чал­би за мно­зи­на в по­не­дел­ник. Те ще са здра­ва ос­но­ва за бъ­де­ще­то. Някои ще по­жъ­нат ог­ром­ни слу­жеб­ни ус­пе­хи. То­ва ва­жи и за биз­нес­ме­ни­те, но вни­ма­вай­те във фи­нан­со­ва­та сфе­ра, къ­де­то е въз­мож­но да до­пус­не­те греш­ка от припр­яност. Объ­рне­те по­ве­че вни­ма­ние на се­мей­ния жи­вот, близките ви страдат от липса на внимание.

КОЗИРОГ

Днес е един от най-ху­ба­ви­те дни за важ­ни де­ло­ви кон­так­ти за Ко­зи­ро­зи­те. Мо­же­те да раз­ре­ши­те въп­ро­си в биз­не­са или в ра­бо­та­та, и то за дъ­лъг пе­риод. Пос­ти­же­ния­та ви са от­лич­ни и има­те неог­ра­ни­че­ни въз­мож­нос­ти за раз­ви­тие. Някои ще имат си­гур­ни фи­нан­со­ви пе­чал­би. В служ­ба­та – проб­ле­ми с ко­ле­ги, па­зе­те се от „доб­ро­же­ла­те­ли”. Мислят само как да ви навредят.

ВОДОЛЕЙ

Щас­тли­ви и ене­ргич­ни ще бъ­де­те през це­лия ден. Дей­ствай­те ене­ргич­но и ще има­те ус­пе­хи в служ­ба­та по въп­рос за па­ри, ще има­те под­кре­па­та на на­чал­ни­ци, кои­то ще одобрят на­ме­ре­ния­та ви. Къс­мет за биз­нес­ме­ни­те. Част от тях трябва да пред­прие­мат ста­би­ли­зи­ра­щи мер­ки за дей­нос­тта си, опи­тай­те точ­но днес и ус­пе­хът няма да за­къс­нее.

РИБИ

В по­не­дел­ник Ри­би­те са осо­бе­но гъв­ка­ви и дип­ло­ма­тич­ни, кое­то ви­на­ги им е но­си­ло ус­пех. Мно­зи­на от зна­ка са об­ла­го­де­телс­тва­ни в служ­ба­та и се рад­ват на ува­же­ние, кое­то ще ви по­мог­не да пос­тиг­не­те всич­ко, към кое­то се стре­ми­те. Ще има­те и мно­го сре­щи днес, кои­то ще пре­ми­нат осо­бе­но доб­ре и ще ви до­не­сат при­лич­ни при­до­бив­ки.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *