ХОРОСКОП ЗА 2 ЮНИ

ОВЕН

Тази неделя трябва да обърнете внимание на дребните технически подробности, а решенията за общите неща да оставите да вземе някой друг. Както знаете, който взема решенията, той носи и отговорността за тях.

ТЕЛЕЦ

Тази неделя не се хвърляйте в търсенето на нещо ново. Всичко ще се промени след един необичаен и кратък разговор. От вас се иска просто да го дочакате. Проявете необходимото търпение.

БЛИЗНАЦИ

Тази неделя ще имате трудната задача да убедите себе си, че светът не е толкова неприятно и тъжно място. Ще ви коства доста усилия да се развеселите, но това пък от своя страна ще доведе до подобряване на настроението на цялото ви семейство.

РАК

Тази неделя трябва да бъдете точни във всяка стъпчица, която правите. Предстои ви да направите някакъв избор, така че не жалете време да обмислите всички възможности. В последствие няма да съжалявате за направения избор.

ЛЪВ

Тази неделя водещата сила, която ще предизвиква събитията около вас ще е или вашето желание да помагате на околните. Това със сигурност ще ви накара да се почувствате по-добре.

ДЕВА

Тази неделя ще бъдете „пръв сред равни“. Ще имате изключителна власт над хората, но не забравяйте, че тази власт води със себе си и нещо, което се нарича отговорност. Цялата отговорност ще лежи на вашите рамене.

ВЕЗНИ

Тази неделя се отпуснете се и приемайте светът такъв, какъвто е, а не какъвто вие искате да бъде. Нещата може да са и много по-зле, така че днес се наслаждавайте на момента и не се опитвайте да променяте нищо.

СКОРПИОН

Тази неделя ще сте изпълнени със огромни сили и желание да промените всичко както вие искате. Че ще го промените, никой не го оспорва, но дали ще бъде по ваш вкус е съвсем отделна тема.

СТРЕЛЕЦ

Всичко, което вчера ви се е струвало непостижимо и направо нереално, то днес може да придобие действителни форми. За да се случи това ще трябва да положите съвсем малки усилия.

КОЗИРОГ

Месечен хороскоп за юни 2019 г. Овен Това е месец, в който ще имате достатъчно полезни ходове в личния живот. Ще може да постигнете всичките си желания и цели, но ако… Прочети повече Колкото и да са странни идеите, които се появяват във вашата, пък и в главите на околните, не трябва нито една да бъде отхвърлена с лека ръка. Сред многото идеи днес ще имате шанса да намерите един истински бисер.

ВОДОЛЕЙ

Преди време сте обмислили всичко, но в крайна сметка нищо не сте свършили. Днес започнете да действате, но много внимателно и без абсолютно никаква агресия. Ще се окаже, че плановете, които сте били направили са работещи.

РИБИ

Днес със сигурност ще имате късмет и ще ви провърви. Само трябва да разберете в какво точно ви е провървяло и да оползотворите късмета си. Внимавайте да не проспите появилата се възможност.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *