ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ

ОВЕН
Много от родените под Овен са готови да действат незабавно за осъществяване на деловите си планове и именно с това дръзновение започвате деня. Последният работен ден няма да се развие според предварителното планиране, защото сте измамени. Опасността от нова измама не е отминала, бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ
Петък е успешен за Телците, макар че настроението на повечето от вас ще бъде силно променливо през деня. Успехите се свързват с вашите планове и делова дейност за положителното развитие в личен план. Ще получите важно съобщение, което ще подобри настроението ви. У дома ви очакват приятни изненади от приятели.

БЛИЗНАЦИ
За вас петък е многообразен, а в някои отношения и необичаен. В психически план сте уравновесени и истински реалисти. Не липсва и духовна подкрепа, но въпреки това повечето Близнаци имат усещането, че са жертва на определени обстоятелства. Дори да е така, това не е причина за меланхолия.

РАК
Доста често се променя ситуацията около вас и обикновено промените се отнасят до деловия живот. Днес много от вас се чувстват почти разпънати на кръст между домашните и професионалните проблеми. Събитията в петък ще се развият много бързо и някои няма да успеят да реагират адекватно на реалността.

ЛЪВ
Лъвовете са изпълнени с енергия и готови за рационални действия. В петък мнозина ще демонстрират творчески възможности, но не бива да пренебрегвате съветите на околните. Днес вашите ангажименти са много и е хубаво да работите по предварителен план, чието стриктно спазване ще гарантира успехите.

ДЕВА
Доста ведър е петък и вашата активност е на високо ниво. От делата ви едва ли ще остане нещо незавършено според предварителните ви намерения. По въпроси от финансов характер на някои ще им се наложи да ползват помощта и подкрепата на други хора. За някои е много належащо да вземат важно решение днес.

ВЕЗНИ
Везните имат да решават лични проблеми днес и повечето са решили да бъдат неотстъпчиви от позициите си. Няма да удържите първоначалното си решение, защото нещата ще се обърнат по странен начин срещу вас. Ще постъпите разумно, ако се въздържате от нападки и изчакате да видите развоя на събитията.

СКОРПИОН
Петък е очарователен ден за Скорпионите. Предоставя много възможности, от които мнозина ще се възползват. Те имат отношение към деловия живот и макар че в много случаи протичат паралелно с лични ангажименти, акцентът пада върху делата. При някои петък се свързва с промени в служебно отношение.

СТРЕЛЕЦ
В петък Стрелците няма да срещнат никакви трудности в своя делови ден. Същото може да се каже за личния ви живот, но сега в него настъпват промени, които създават друг ритъм, нови възприятия, множество асоциации, от което следва известна „безтегловност“. Денят е много важен от гледна точка на решенията. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

КОЗИРОГ
Мнозина ще бъдат затруднени днес при вземане на решения по финансов въпрос, потърсете помощта на колеги или приятели. Това е единственото разумно нещо, чрез което ще постигнете успех. Повечето от Козирог ще имат ползотворни контакти днес, на които няма да липсват нови предложения. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

ВОДОЛЕЙ
През днешния петък и вас ви очакват важни решения, които трябва да бъдат различни от досегашните. Сигурно е, че няма да сгрешите, дори те да ви изглеждат на пръв поглед невероятни. Не се ангажирайте с пътуване днес, то няма да осъществи успешно начертаните дела. Вечерта ще ви изненадат приятни гости.

РИБИ
Реализацията на родените под Риби в петък е разнородна. За едни тя е свързана с предложения или съобщение относно допълнителни делови ангажименти, а при други се свързва с разговори относно ваша идея, чието осъществяване е напълно възможно. Нищо не може да се осъществи лесно, но това не трябва да ви кара да се отказвате. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *