ХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ

ОВЕН
Във вторник кипящата ви енергия избива в агресивност. Имате много въпроси за изясняване, които зависят от действията ви, затова внимавайте. Ще имате служебни затруднения, но сте в блестящи позиции и отстоявайте правата си. Мнозина ще направят правилен ход във финансовите си дела. При бизнесмените се очертава отегчение, ще получат големи приходи.

ТЕЛЕЦ
Днес сте в отлична форма, мнозина отново са влюбени и им върви. Това настроение е добър стимул за дейността ви. Ще бъдете доста предприемчиви във финансовата сфера и можете да се надявате на успех и във всяко друго начинание. Досадни обстоятелства ще ви раздразнят в службата, съюзете се с началниците си и ще имате желаните резултати.

БЛИЗНАЦИ
Точно сега сте решили да предприемете нещо, което ви коства много усилия, душевни болки и отчаяние. Проблемите ви изискват повече дързост и решението ви е правилно. През деня ще имате разговори и пререкания на тема пари и макар да не се чувствате комфортно, сте на силни позиции и можете да овладеете положението. Някои от вас ще се сблъскат с агресията на мъж.

РАК
Днес повечето от Рак ще са заети с въпроси, които изискват получаването на важна информация. Бъдете старателни, подгответе се за много работа и обяснения. Дръжте се резервирано, защото в някои случаи има донос срещу вас. По принцип се радвате на добри отношения с колегите и при проблеми те ще вземат вашата страна, но пазете малка дистанция.

ЛЪВ
На някои Лъвове им предстои изпит или обучение и проявяват нервността си в конфликти с околните. Бъдете по-сдържани, можете да бъдете прилежни, когато се налага, и ще имате успех. Мнозина от знака днес ще вземат някакво вярно решение от професионален характер, което ще има добри резултати. Блестящи сте сега във финансовата сфера.

ДЕВА
Макар че имате трудности и проблеми, успешно ги прикривате и днес сте особено слънчеви и очарователни. Ядовете ви са най-вече финансови, но днес със съвместни действия или сделка с приятел имате шанс да постигнете задоволителни резултати. Не пренебрегвайте и личната си предприемчивост, използвайте днешното си настроение.

ВЕЗНИ
Някои от Везни във вторник изживяват раздяла с близък човек. Трудно понасяте самотата, много е важно за вас да работите в съюз с някого и да живеете с интересите на обществото, семейният или интимният ви партньор също са от значение. В службата ще се разрешат важни за вас въпроси, вероятно ще имате съвещание. Ако става дума за пари, не проявявайте любопитство.

СКОРПИОН
Внимавайте, Скорпиони, вашето любопитство може да ви навлече неприятности днес, добре е да сте по-толерантни. Вложете усилията си в повече работа, за да подсигурите желаните финансови резултати. Възможно е да дойдат по-късно. При вас е много важна връзката с хората от дома ви и ще имате семейни обсъждания и разговори относно възникнали проблеми вкъщи.

СТРЕЛЕЦ
Днес сте досадно старателни и обстоятелствени, но поради това служебният ви ден може да бъде доста плодоносен. От вашите действия зависи да решите паричен проблем. Добре е да включите някого от роднинския кръг в дейността ви, защото обединените усилия носят успех и това е особено валидно за вторник. Възможно е при някои резултатите да не дойдат още днес. Очаква ви пътуване с цел командировка.

КОЗИРОГ
Във вторник ще получите шанс да разрешите трудности, които отдавна ви преследват. Зависи какво решение ще вземете и на какви позиции ще застанете. При лични проблеми любовта ви ще изиграе решаваща роля, за да поемете вярната посока. В службата – доста смущения и огорчения. Добре е да сте по-предприемчиви и находчиви и да отстоявате правата си. Не споделяйте плановете си, зложелателите не „спят“.

ВОДОЛЕЙ
Ако във вторник сте си наумили да захванете нещо важно, направете го в съюз с някого. Денят е добър за бюджета ви, въпреки вътрешното ви усещане за обратното. Бъдете предпазливи в службата, има човек, който ви следи и докладва за най-малката ви грешка, което може да ви коства много. Някои от представителите на знака ще получат важно съобщение във връзка с наследство.

РИБИ
Добър ден за сделки и преговори е вторник за Рибите в бизнеса, ще подпишете изгодни и печеливши за вас договори. Не разчитайте на съдружници, а се задействайте самостоятелно. Финансовото ви положение се изяснява, при повечето от знака ще има и облаги. Бизнесмените ще имат успешен ден. На някои им предстои подписване на трудов договор или някакъв друг важен документ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *