ХОРОСКОП ЗА 5 МАРТ

ОВЕН

Хубав ден за Овните, като за мнозина ще премине радостно, леко и приятно. В петък се поддавате на емоции и вълнения, бъдете по-съсредоточени в делата си, защото сте склонни към грешки. Неразумно ще пилеете пари и по-късно ще съжалявате. В службата се налага сдържаност и вместване в рамките на финансовите възможности.

ТЕЛЕЦ

Изискванията към Телците в петък са за повече сдържаност и овладяване на емоциите. Възможно е за някои от вас да предстои път по финансови причини, но е по-добре да го отложите. Освен че няма да свършите работа, възможни са и злополуки! Хубаво е да работите в сътрудничество с други хора.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците се справят успешно със задачите и ангажиментите си днес, но за реализация на финансовите ви намерения не се предвижда успех. Ярко изразени са приятелските взаимоотношения на работното място и за всички Близнаци петък преминава спокойно и приятно. Добре е и вие да не се гневите, а да се контролирате.

РАК

Труден петък за Раците. Като по-чувствителни и емоционални дамите ще бъдат повече притеснени и затормозени. Имате обаче един прекрасен служебен ден, който ви зарежда с нови надежди за професионална стабилизация и финансова осигуреност. Внимавайте с близките, създавате излишно напрежение.

ЛЪВ

Лъвовете в петък вероятно ще се сблъскат с много работа и трудно преодолими препятствия, но ще имате и повод за радост. Трудностите са най-вече от професионално естество, но ще се справите. Затрудненията, които имате днес, могат да имат благоприятни последствия утре.

ДЕВА

Хубаво е да не се ядосвате или поне да не показвате настроението си. Това е най-важно Девите да спазват в дома и на работното място днес. Звездните аспекти за петък се характеризират с твърде неясна за вас обстановка, което налага много търпение и изчакване до пълното избистряне на ситуацията. Бъдете прилежни и се пазете от допускане на грешки.

ВЕЗНИ

Днес Везните са настроени празнично и с желание за развлечения. Не е изключено да посетите приятели или малък кръг общество, където ще задоволите нагласата си за деня. Ако сте решили да пътувате днес, по-добре е да го отложите. Обърнете повече внимание на срещите, където ще ви подкрепят за разрешаването на даден проблем.

СКОРПИОН

Въпреки че вече сте изморени в петък, ще се справите със задачите си. Денят за много от Скорпион е приятен, с изключение на някои лични проблеми, които ви притесняват. Може би става въпрос за психическо пренапрежение и страха от неясната бъдеща обстановка. Необходимо е да изчакате.

СТРЕЛЕЦ

Петък е обикновен ден, свързан с много работа за Стрелците. Бъдете въздържани и не давайте израз на емоциите, защото не само че няма да имате някакви резултати от подобно поведение, но и стимулирате за действие враговете си. Сред колегите имате верни приятели, на които може да разчитате за подкрепа. Налице е здравословен проблем, ще се наложи да отложите някои ангажименти.

КОЗИРОГ

Работният петък на Козирозите е приятен и дава надежди. Има обаче доста емоционалност в мисленето ви, което днес не е добре да проявявате. Дори и да имате много приятни ситуации, е хубаво да се въздържате и в контактите да бъдете по-резервирани. Денят ще ви сюрпризира неприятно с домашен скандал, но ще го овладеете. Възможностите ви за разрешаване на ситуацията са реални.

ВОДОЛЕЙ

Днес повечето от вас са настроени за любов и приятни изживявания. В повечето случаи ще осъществите желанията си. Все пак сте много отговорни личности и днес отново ще положите максимални усилия, за да доведете нещата си докрай. Професионалният ден за мнозина може да се нарече щастлив. Успешно се справяте с работата си и ще жънете плодовете си от този факт. Някои от вас ще получат благоприятни оферти за делови ангажименти.

РИБИ

Малко отпуснати и тъжни са Рибите в петък. Има преумора, но и любовни изживявания. Това са лични проблеми и не би било добре, ако ги прехвърлите на работното си място. Следете поведението си и бъдете много сдържани, защото сте предразположени към грешки с фатални последици. Кариерното ви развитие е застрашено от хора, които ви злепоставят пред шефовете ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *