ХОРОСКОП ЗА 6 МАРТ

ОВЕН

Високият емоционален заряд в събота, който ви характеризира, е оръжието, от което трябва да се пазите най-много. Това предупреждение се отнася към професионалния ден. Въздържайте се и избягвайте конфликти от всякакъв род. Събота предлага много по-добри възможности за вас в сферата на контактите.

ТЕЛЕЦ

Благоприятно ще протече деловата дейност при Телците. Контактите ще ви предоставят много добри възможности за обществена реализация. Понижени са финансовите възможности, което донякъде ще ви демобилизира, но не се отпускайте, а дайте предимство на волята си за постигане на успехи.

БЛИЗНАЦИ

Успехите ви в събота са изразителни и не бива поради някаква причина да обърнете гръб на възможностите, които звездите недвусмислено подчертават. Приоритетите ви са лични, служебни, финансови и за контакти. Наблегнете там, където според вас е най-доброто, което можете да извършите.

РАК

В събота действате по начин, който е детерминиран в две направления. Едни от вас ще получат незабавна помощ от мъж и жена. На други от Рак ще се наложи да отстояват твърдо позицията си в бизнеса. Добрият завършек на деня се определя от личното ви отношение към семейния партньор.

ЛЪВ

Успешна е съботата за вас, Лъвове, по отношение на реализацията, но не на лично ниво, а тя има отношение в делови и социален смисъл. Очаквайте подкрепа от влиятелен човек, той ще ви направи исканата услуга под въздействие на лично отношение – емоционален подтекст или желание за близост.

ДЕВА

Прекалено зависими сте от обстоятелствата в събота. Вашите делови въпроси ще намерят разрешение на по-късен етап. Това ще стане чрез подкрепата на жена, до която ще стигнете чрез посредничество. Не допускайте охладняване на семейните отношения. Макар и трудно, в събота постигате сполука.

ВЕЗНИ

Динамичен е съботният ден за Везни. Трябва да сте усърдни в действията си, за да доведете захванатите дела докрай. За някои това ще бъде много трудно, защото освен препятствията, които трябва да преодолеете, днес не се чувствате много добре. Овладейте неспокойствието си, за да не си докарате трудности.

СКОРПИОН

В събота мислите на Скорпионите са насочени върху проблемите, които ще ангажират вниманието и усилията им през седмицата. Днес най-лесно ще се справите със задачи, които зависят от административни решения. В работата някой може да ви скъса нервите и ще бъде невъзможно да решите финансов въпрос.

СТРЕЛЕЦ

Денят носи неприятности за Стрелците и едва ли ще успеете да извършите някаква работа, от която да останете доволни. Събота ще премине нервно и с много пречки. Най-добро развитие ще имат любовните контакти днес. Денят е подходящ за пътуване и релакс сред природата. Обърнете внимание на семейството си. Добрите взаимоотношения зависят от вашата отстъпчивост и ангажираност.

КОЗИРОГ

Събота е доста успешен ден за делова дейност и вие ще реализирате някои от намеренията си. Успехи ви очакват и по делови въпроси. Те се изразяват в справяне с отдавна започната работа или с предложение за разрастване на деловия обсег. Ще достигнете до важно решение. Не мислете за интимни контакти сега. Много работа се изисква и повече усилие от ваша страна, така че не страдайте от тяхната липса.

ВОДОЛЕЙ

Денят за повечето от Вас ще оправдае очакванията и надеждите ви за по-добро развитие на делата и личния живот. Днес, когато мнозина от вас се чувстват зле в психическо или физическо отношение, започва период на проспериращо развитие. Тази динамична смяна на посоките ще започне от дома ви. Ще се ядосате относно паричен въпрос. Големи харчове, големи плащания за голям проект ви предстоят днес.

РИБИ

Риби, навлизате в успешен период, като за днес имате добри възможности в делови и домашни занятия. Подчертани са контактите, деловите пътувания, изява на заетите в сферата на журналистиката, рекламата. Днес обаче у мнозина се забелязва намалена активност и странно самоизолиране. Умората надделява във вас и ще забавите темпото в изпълнението на задачите. Някои отложете, ако е възможно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *