Целувки, които всяка двойка трябва да опита!

Двойките трябва да опитват не само нови секс пози, но и различни видове целувки.

Ако сте позанемарили желанието си да се целувате и докосвате по нежен и интимен начин, почерпете вдъхновение от нашите идеи за романтични целувки, които всяка двойка трябва да преживее.

Френска целувка

Това е целувката, с която повечето от нас са свикнали. Ако сте я позабравили или е останала някъде в буйното начало на любовта ви, възобновете я! Отворете леко уста и допуснете езика на половинката си вътре. Заиграйте се като в доброто старо време.

Целувката на Спайдърмен

Дори да не сте гледали филма, ще добиете представа за това как трябва да се случи тази целувка. Е, малко ще е неудобно за партньора ви, но все пак можете да си поиграете на супергерой и любимата му, която има нужда от спасение.

Вкусна целувка

Сещате се! Хапнете нещо вкусно и го споделете с половинката си с уста. Колко романтично – така устните ви ще се допрат във вкусна целувка!

Ескимоска целувка

Ако искате само да изразите игрива нежност без да отивате твърде далеч, можете просто да потъркате носовете си в знак на обич. Това е много сладък жест!

Целувка с ухапване

Ако досега не сте го правили, внимавайте да не го нараните. След като завършите целувката, леко подръпнете с устни неговата долна устна. Тази игрива целувка е много възбуждаща за мъжете.

Подбудителна целувка

Целунете го леко, а след това се отдръпнете, за да го предизвикате с очи. Той ще остане без дъх и ще иска да ви целува цяла нощ без да спира.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *