Ценко Чоков: Аз съм диабетик. Падна ми захарта и влязох в заведението да хапна нещо сладичко

Ценко Чоков разказа в „Тази сутрин”, защото, след като е посетил зъболекар, е засечен в хранително заведение в София, след като е с мярка „домашен арест”.

Ето по-важното от това, което Чоков каза по БТВ:

„Излизам от вкъщи, когато имам разрешени от съда. Дори асансьорите не пускам без разрешение. Този месец имам 10-15 дни разрешение от съда да излизам, за да отстранявам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо лощо, че състоянието ми се подобрява.

Нима хората под домашен арест по време на дело не отиват някъде да обядват. Ако отидеш зъболекар не трябва да се храниш преди това, след това час и половина също не трябва да ядеш.

След като бях при зъболекаря, се отбих се за 10 минути да взема храна, тъй като на връщане ми падна захарта, а аз съм диабетик.

Отидох в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко. Бяхме аз, мой колега, жена му и чичо му. Имаше три торти за десерти и една бутилка минерлна вода с три чаши. Дамата си поръча едно кафе. Аз алкохол не съм употребявал, всичко е лъжа. На другата маса срещу мен имаше двама мъже, здравеняци, личеше си, че са охранители. През цялото време телефонът им бе насочен срещу мен и ме снимаха. Сервитьорът ми каза, че това е охраната на прокурор Гешев. Същата вечер снимките се появиха в медиите. Не знам дали  решението да пуснат симките е тяхно или е съгласувано с прокурора, но без съгласието на прокурор едва ли мога да излязат.”

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *