Цеци Красимирова продава имоти за 1 000 000 лева!

Цеци Красимирова от години живее и работи в Барселона, Испания.

Но това не й пречи да следи какво се случва в България – най-вече с имотите си, които продава не от вчера. Близки до моделката обаче издават, че въпреки че трудно ще сключи сделка за такава огромна сума, фаталната красавица дори е вдигнала цената на един от апартаментите си – по препоръка на свой приятел, занимаващ се с международен бизнес.

Цялата сума, която Цеци очаква да влезе в банковата й сметка от продажбата на двата имота, са „скромните“ 1 000 000 лева! А причината да продава са намеренията й да се устрои окончателно в Испания, където да инвестира сумата в голяма къща. В България Красимирова притежава просторен апартамент на столичния булевард „Витоша“ в непосредствена близост до НДК. За него красавицата иска 250 000 евро. Тя е собственик на суперлуксозна къща в софийското село Лозен, за която пък иска почти двойно повече, писа „Шоу“.

Любопитна подробност е, че отскоро за къщата в Лозен интерес проявявал роден бизнесмен, известен в бизнеса с търговия, който имал нескрит интерес и към самата Цеци.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *