Чалга звездите фучат със ски: Кали ветеран в зимните спортове, Юнона и Преслава най-неопитни

Фолк звездите вече не са в нощните клубове, а по ски пистите в планината. От началото на зимния сезон родните знаменитости фучат по ски пистите с щеки в ръка, зарязвайки микрофона, научи HotArena.

Традицията повелява, със старта на сезона родните звезди поне веднъж да се пуснат по пистите на българските зимни курорти. А повечето от тях са направо пристрастени към зимния спорт.

Фолк певицата Малина тази година за първи път ще се спуска в компанията на 2-годишната си внучка. Момиченцето, което носи нейното име, ще има възможност да се учи от баба си на тънкостите при спускане със ски.

Още един ветеран в зимните спортове и попфолка — Константин, също ще се изявява. Той обаче отдавна е запален по белите склонове на планината и със съпругата си Надя не пропускат възможност да доведат и децата.

Семейството на Фики Стораро също обича да се пързаля. И въпреки шегите към певеца, че едва се държи на тънките си крака, той доста умело успява да се справи на снега.
Фенове на зимния спорт са още Джена и Наско Стоеви, които редовно водят и сина си на ски през зимата, пише „България днес“.

В зимните курорти може да видим и Преслава. Любимият й Павел е голям фен на ските, но не и изпълнителката. Тя предпочита да си прави селфи край лифтовете, докато любимият й се спуска с щеки в ръка.

А вече учи на ски и дъщеря им.

Алисия също е почитател на зимния спорт и редовно може да бъде срещната в планината. Кали от своя страна е толкова добра в спусканията по белите склонове, че дори обмисля да стане ски учител. Заради постоянните си участия обаче, изпълнителката все не успява да реализира тази своя мечта.

Наскоро още една звезда с похвали с първи опит по склоновете, а именно певицата Юнона.

Първото ми качване на ски в живота ми и първият ми урок… Не ми се смейте много. Скоро ще махнем ралото и ще се качим по-високо”, хвали се тя.

Тони Дачева също е голям фен на този спорт, а колежката й Емилия и Жорж Башур редовно могат да бъдат видени по пистите в планината. Двойката обаче не се чувства стабилна със ските, затова предпочитат да се радват на красивите гледки и да се разхождат из зимната планина.

На снега се радва и певицата Ивана, която макар и да не се спуска със ски, с удоволствие наблюдава зимните състезания в компанията на близки приятели.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *