Черна неделя! Нови трупове на пътя след зверска катастрофа

Тежка катастрофа с двама загинали и двама ранени е станала преди минути на пътя между врачанските села Борован и Добролево. Лека кола “Тойота” с врачанска регистрация е пътувала в посока Оряхово, когато се е забила на прав участък челно в идващия отсреща лек автомобил “Хюндай” със софийска регистрация, пише BulNews.bg

Катастрофата е станала пред очите на шофьор с унгарски ТИР, който спрял и подал сигнал на тел.112.

При сблъсъка на място е загинала жената, която се е возила във врачанския автомобил. При удара е починал и шофьорът на “Хюнда”-я.  Водачът на “Тойота”-та и мъж от другата кола са откарани в болниците в Бяла Слатина и Враца.

Шофьорът на японската кола е 34-годишен мъж от София, който е спешното във Враца с политравма в изключително тежко състояние. Другият пострадал е в Бяла Слатина със счупен крак и най-вероятно в следващите часове и той ще бъде транспортиран до областния град.

Не е ясно какво е довело до челния удар. Вероятно обаче и двете коли са се движели с висока скорост, тъй като при сблъсъка “Хюнда”-ят е изхвърчал в полето край пътя, а щетите по двете возила са сериозни.

На мястото има два екипа на пожарната, които изчакват да пристигнат дознателите, за да направят оглед, след което да извадят труповете изпод смачканите ламарини. По тази причина до автомобилите не се допускат външни лица.

В момента пътят е затворен за движение и в двете посоки и пътуващите се насочват по обходни маршрути. Вероятно трафикът ще бъде блокиран в следващите 3-4 часа заради процесуално-следствени действия на полицията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *