Чичото на починалия Николай Евтимов: Обадиха ни се от болницата, че е добре и го изписват, а той издъхна пред очите ни

Румен Ефтимов, чичо на загиналия 47-годишния Николай Евтимов-Кольо Мишкаря сподели пред struma.bg факти, които хвърлят нова светлина върху трагичната смърт на племеника му. Оказа се, че в петък лекар от болница „Св. Анна“ в София, където е бил настанен Николай им се обадил за да каже, че той е добре и го изписват.

„Когато отидохме в болницата го намерихме на леглото с абокат на ръката, медицинската сестра каза да му дадем нещо да хапне, че не е ял. Хапна 2-3 залъка хляб и му проилоша. Веднага извикахме лекар, но той почина пред очите ни, добави чичото Румен Евтимов, които работи като шофьор на такси. Роднините научили още, че след съдебната аутопсия ще получат с прокурорско разпореждабне тялото на починалия. Между временно започна събиране на пари за погребението на Николай Евтимов. Протестът на ромите в Благоевград току-що прключи и те се разотидоха по домовете си. Пред къщата на 75-годишния Радой Тодоров остана да дижури полицейска патрулка.

Както struma.bg писа, ромите в Благоевград излязоха днес на мирен протест с искане да бъде спазен законът. Поводът за митинга е смъртта на 47-годишния Николай Евтимов-Кольо Мишкаря, който почина вчера в „Св. Анна“. Той е приет в столичната клиника по спешност, след като на 11 юли вечерта е ударен с тротоарна плочка от 75-годишния Радой Тодоров. Инцидентът станал, след като бившият военен не успял да прогони Кольо Мишкаря да не седи на стълбите пред жилищната му кооперация на ул. „Свобода” №6.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Mesten

    Те ходят на свиждане минимум по 100 цигани и явно човекът се е задушил от тарапаната.
    Лека му пръст.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *