Шефката на Спешен център – Кюстендил д-р А. Рапатинска с най-хубавия подарък – първороден внук

Директорът на ЦСМП – Кюстендил д-р Албена Рапатинска получи от дъщеря си Ренита най-красивия подарък за Коледа – стана баба на прекрасен внук. Момченцето е проплакало в родилното отделение в кюстендилската болница в 13.00 ч. на 23 декември и е с перфектни мерки – 3,180 кг и 51 см.

Малчуганът е кръстен на татко си Владислав Павлов, който работи като финансов контрольор в банка в Пловдив. Щастливата майка Ренита Павлова е студентка в специалност „Генно и клетъчно инженерство”.

Младата баба Албена Рапатинска не може да си намери място от щастие. Пред репортер на „Струма“ тя сподели: „Не може да се опише каква радост е да имаш внуче. Пожелавам на всички да имат тази радост и това щастие. Всяка свободна минута съм при внука ми. Помагам с каквото мога. Дъщеря ми и зет ми живеят в Пловдив и след няколко дни ще се върнат в дома си. Ще се налага да пътувам от Кюстендил до Пловдив често, за да виждам внучето, но това няма да ми пречи, ще ме зарежда с енергия“, заключи щастливата баба.

Дядото Васил Цветков, който работи на ГКПП – Отоманци в паспортен контрол, почерпи за първото си внуче, щастлив, че е момченце.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *