Шеф Ангелов и Емо Чолаков остават без телевизионен ефир

Шеф Ангелов остава без шоуто си „Хелс китчън“. По всяка вероятност кулинарното предаване няма да се излъчва тази година в родния ефир. Тази мълва обикаля коридорите на „Нова телевизия“ от няколко месеца, научи „България Днес“. Обикновено в края на годината от продукцията обявяват старта на шоуто, ала засега още няма нищо.

Една от причините за замразяването на проекта, който е един от най-гледаните в ефира, е върлуващата пандемия. Коронавирусът сви доста бюджетите на телевизиите и те се въздържат да правят развлекателни предавания. „Засега нищо не можем да кажем. Когато има яснота за предаването, ще бъде оповестено“ – са коментирали от „Нова“ за „България Днес“. За три сезона Виктор Ангелов успя да превърне „Хелс кичън“ в едно от най-гледаните тв предавания. Кулинарят заряза „Мастър-шеф“, за да е лице на формата, създаден от Гордън Рамзи.

Друго обичано предаване по „Нова“ също може да не се появи на малкия екран. Става дума за семейното риапити „Един за друг“. Дебютният сезон на формата с водещ Емо Чолаков пожъна огромен успех. Но и неговата съдба е неясна. Още преди да завърши първият сезон от продукцията, обявиха кастинг за втори. Но в сайта на предаването няма нищо. Лицето на шоуто – Емо Чолаков – също не знае дали ще има втори сезон на риалитито. „Не знам каква ще е съдбата на шоуто. Предаването много ми допадна“, каза преди месец Чолаков пред вестника.

Продукциите на Маги Халваджиян обаче отново ще бъдат в ефира на „Нова“. Или поне така планира продуцентът. Халваджиян вече работи по поредния сезон на „Като две капки вода“. Преди дни той публикува анкета в мрежата с въпрос: „Кого искате да видите в „Капките“ напролет“, което значи, че девети сезон се задава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *