Шокиращо! Жена изнасили и ограби таксиметров шофьор

23-годишната американка Британи Картър от Фриймонт, Охайо, е арестувана и подсъдима по дело за изнасилване и грабеж на таксиметров шофьор. Инцидентът е станал в град Лима в края на януари тази година, съобщава „Дейли Мейл“.

Според информацията от полицията, на 28 януари през нощта, Картър заедно с двама чернокожи мъже си поръчват такси по телефона.  По време на пътуването единият от мъжете Кори Джексън заплашва с нож 29-годишния шофьор, за да го обере като в същото време жената се възползвала от ситуацията и принудила таксиджията да прави секс с нея. Преди да изчезнат, тримата нападатели успяват да задигнат и $32 от джоба на жертвата, пише блиц.

Изнасиленият таксиметров шофьор впоследствие отишъл в полицията и разказал за инцидента. Британи Картър и единият от приятелите й били арестувани като специално на жената са повдигнати обвинения за изнасилване и грабеж.

Кори Джексън е обвинен в грабеж и съучастничество в изнасилването. Според следствието обвиняемата „целенасочено е принудила“ шофьора да прави секс „със сила или със заплаха“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Хур Доколенко

    На тази нимфоманка явно черните „ш5пагш“ не са и били достатъчни… Да ми се обади!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *