ШОК! Майка спипа съпруга си със смъкнати гащи в леглото на дъщеря й

За отвратителен случай на педофилия разказва жена от групата „Майките на София“, пише блиц. По-потресаващото е, че майката на потърпевшото дете не е предприела никакви мерки.

„Добър вечер, искам да попитам за съвет които ми се поиска вчера но ме остави без думи… Имам приятелка която е като мен с втори брак и тя има момиченце от първия. И ето го и проблема в 2 през ноща се буди жената и какво да види втория и мъж, лежи до дъщеря и със свалени гащи и спи. Милата цял ден е в шок и плаче посъветвах я да подаде жалба но не знам дали постъпих правилно а оня казал че му падали гащите понеже нямал ластик.. Вие как мислите, извинявам се за дългия пост“, пита Лилия Николова и обяснява: „Направо по „подробности“, чисто гол със смъкнати боксерки под коленете.“

От поста и коментарите ѝ по-надолу става ясно, че детето е на 9 години. Когато го питали какво се е случило, то твърдяло, че нищо не помни.

Коментарите на повечето от майките са изключително гневни. Има и такива, обаче, които смятат, че наистина мъжът може да казва истината в нелепите си обяснения.

От поста се разбира, че майката на момиченцето все още не е предприела никакви мерки срещу насилника, опитвайки се отчаяно да му повярва.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *