ШОК! Чиновничка избра жестока смърт, в моргата довършиха семейството й

Абсолютна липса на съобразителност с човешките трагедии потресе опечалените близки на самоубилата се Теодора Йончева от Криводол. Ламтящ за пари болничен служител като чакал се нахвърлил върху тях в един от най-тежките моменти в живота на семейството, съобщава BulNews.bg.

39-годишната чиновничка в община Криводол сложи край на живота си миналата нощ, като седна на жп релсите и бе пометена от влака Видин-Пирдоп. Жената не е имала в себе си документи за самоличност, а след жестокия удар тялото й било напълно обезобразено. По тази причина идентифицирането на трупа отне повече време. Когато станало ясно коя е вероятната жертва, близките на Теодора били извикани във врачанската болница, за да разпознаят трупа. Точно в най-тежкия момент, след като им се наложило да видят тленните останки на своята сродница, опечалените близки били буквално нападнати от служител на здравното заведение. Когато със сълзи на очи излизали от моргата, върху тях се нахвърлил санитарят в патоанатомията Владимир Цанов.

Без изобщо да се съобрази с трагедията на хората, той започнал да набутва в ръцете на бащата на починалата визитки на местна траурна агенция. Дерибействата на санитаря датират от години. Още през 2014-а наше разследване разкри порочните практики на болничния служител. Тогава медията ни осветли схемите, в които върти почернените хора, загубили своите близки. Цанов укривал документи на умрелите хора и ги давал само на една определена погребална агенция от Враца. В погребалните среди се шушука, че самият санитар имал своя агенция, която обаче е регистрирана във Вършец и в нея работела майка му. Запознати коментират, че Владимир Цанов получава пари на ръка за информацията, която предоставя на погребалните агенти, които най-вероятно дели с някой в болницата. И през 2014-а година, и сега, ние уведомихме ръководството на здравното заведение за обвиненията срещу техния служител.

От началството обаче заявиха, че при тях не са постъпвали подобни сигнали. Така Цанов продължава да злоупотребява със служебното си положение, като демонстрира безчувствено и безчовечно поведение, потъпква всички морални норми и трупа черни пари, на гърба на скръбта на хората, с които да може да си позволи скъпите пури, които виждаме на снимката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *