Щерката на Румен Радев става водолаз

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се оказа луда фенка на екстремните спортове, научи „Галерия“. За авантюристичните й наклонности никой не бе предполага, тъй като красавицата винаги го раздава скромно в социалните мрежи и е сред отличниците на випуска.

Оказва се обаче, че извън школото 11-класничката е истински пожар и редовно изправя косите на баща си.

Последното й екстремно преживяване бе съвсем наскоро. Двамата с най-добрия й приятел Иво Димитров бяха на планина, където си правиха опасни селфита на фона на красивите родопски върхове. Дарина и Иво умишлено търсели скалисти места, където да си правят модерните сред тийнейджърите екстремни снимки.

Планинарството обаче далеч не е единственото хоби на лудетината Дарина. Преди това тя бе на почивка в Гърция, където се отдаде на любимото си гмуркане.

Президентската щерка неотдавна е изкарала водолазен курс и си е закупила специална екипировка. В южната ни съседка заедно с приятели си наели малка яхта, с която търсели подходящи местенца за гмуркане.

Според нейни съученици, баща й никак не одобрявал влечението й по екстремните спортове. Налагало се Дарина сама да поема разходите по хобито си.

Така например, щерката на Румен Радев платила водолазния си костюм с джобните си за месеца.

„На външен вид прилича на баща си, но характера е наследила изцяло от майка си Гинка“, клатят глава близки до семейството. Първата съпруга на президента Гинка Кесякова също се увлича по планинарството. Тя е любител на екстремното колоездене, благодарение на което поддържа перфектна форма.

От Гинка Румен Радев има две деца – Дарина и Георги, а от втория си брак с Деси – доведен син.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *