Ясновидка: Безопасна игла на дрехата пази от магии

Ясновидката Севинч Балъкчъ от Нова махала е сред най-известните ни екстрасенси, а помощ от нея през годините по най-различни въпроси са търсили не само хиляди обикновени българи, а много наши звезди. Севинч пази имената им в тайна, но похвали публично е получавала дори от самия Стефан Данаилов, който казва, че дължи до известна степен успешната си битка с рака именно на нея.

От години Балъкчъ живее в балканското селце, където съседите ѝ казват, че има цял списък с феноменални способности – виждала бъдещето, общувала с мъртви и умеела да лекува с билки и с енергия. Самата Севинч признава, че се е сблъсквала с всякакви случаи. Напоследък все по-често срещу нея сядали хора, които се съмнявали, че са обект на магия.

„Сърцето ме стяга, не се чувствам добре, нищо не ми върви. Сигурно са ми направили нещо“, казал ѝ наскоро мъж на средна възраст. „Смяташе, че има намеса в енергийното му поле, а всъщност беше сърдечно болен“, обяснява Севинч, която е сред малцината екстрасенси, които безпогрешно умеят да различават болестта от магията. „Невинаги неразположение или поредица от неудачи и лош късмет означават непременно магия – казва Севинч. – Но магията съществува“, категорична е тя.

Обикновено засегнатият чувствал парене в областта на пъпа. Признаците, по думите на Севинч, са комплексни – слабост, обърканост и неумение за справяне с обикновени ежедневни проблеми и ситуации. Тя издава и част от техниките си, с които се справя с черните магии. За развалянето им се използват ритуали с огън, вода и кристали. Както и при правенето им обаче, предметът сам по себе си не значи нищо – най-важен е мисловният и енергийният поток, обяснява Севинч.

Според една от техниките човек може сам да разбере дали е обект на магия, ако пусне 3 капки олио в светена вода. Разтвори ли се само една, чист е. Ако повече се размият, значи има вредно влияние. Севинч и други баячки и ясновидци съветват да се носи безопасна игла на дрехата срещу лоши очи и да се сложи метла пред вратата на дома. Злите духове се гонят от жилището пък с изгорени листа от коприва, а наоколо се пръскат зърна от анасон. Като оръжие срещу лоши сили се ползват и стрити дафинови листа, а над леглото на бебето се окачва торбичка с копър.

Кестенът и орехът също са силни оръжия срещу лоши енергии, пише Ретро.бг. За хармонизирането им у дома може да се ползва морска сол, заредена една нощ на пълнолуние. После се поставя по ъглите на стаите и след дни се изхвърля. Ножът не бива да стои в сушилника с острието нагоре. Наръчниците по приложна магия стигат още по-далече – как да се направи жива вода чрез зареждане с планински кристал. Той трябва да се измие под течаща вода и да стои 3 часа на слънце.

После с него се описват 33 кръга над водата в прозрачна купа, като се нарича за какво се зарежда течността. Освен позитивното мислене срещу лошо влияние тя препоръчва молитва. Човек може сам да си помогне чрез мощната сила на водата. Докато се облива тялото, мислено човекът трябва да си представи как се очиства от всичко лошо. Само визуализирането на течаща река или водопад също може да помогне при обремененост от нечист човек.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *