Я-Я попиля съквартирантите след излизането от Къщата! Eто първите му думи

Музикантът Стоян Роянов-Я-Я безспорно бе един от най-колоритните участници във „ВИП брадър“. Снощи той излезе от Къщата, а преди минути в „На кафе“ бе излъчено интервю с него, в което се изказа доста остро за голяма част от съквартирантите.

„Исках да изляза, разбира се. Казвах си „де тоз късмет? Е, този късмет доди“. Не исках да оставам там. Простащината, невежеството и лошият вкус щяха да продължат да ме заобграждат. Без Станимир Гъмов. С него може би един-два пъти не сме се разбрали кой казал тъпанар, кой тъп. Но аз не съм спирал да го обичам, благодарение на него аз издържах там, бях на смехотерапия. Иначе едвам мина времето. Меса хвърчаха във въздуха. То трябва да се казва „касапница.ком“. Радвам се, че този кошмар свърши и аз ще мога да прегърна кислорода, с който живеят жена ми и дъщеря ми и всичките ми най-скъпи хора. Въобще не ме интересува защо не са ме разбрали. Нека всеки гласува за каквото желае, но аз съм в несъгласие с псевдоинтелигенцията плиткоумна и с невежеството, простотията, пошлостта, простащината и лошия вкус. То пречи за развитието на чистата мисъл и светлината на сърцето. Затова, когато всички решат, че са готови за това несъгласие, нека се включат. Ако не – нека бъдем агнец към заколение. Аз не мога да се оплача, че не срещнах разбиране – нали не бях линчуван?“, каза ексцентричният музикант.

С типичния си и леко странен изказ той каза: „Сега имам нужда от психичко лечение. Искам да видя дъщеря ми и жена ми, ако те искат да ме видят“.

Запитан от репортерката Ина Чочева за изневярата от преди години, за която си е признал в предаването, Я-Я оттговори: „Изневярата идва когато си тъпанар и когато се поддадеш на низките човешки страсти, след което идва адът, и съответно който има акъл да се поправи и продължи. Надявам се, че жена ми има здрав разум и няма да съм много нацапан, когато я видя в очите“.

Накрая той завърши с думите „Направо не вярвам, че излязох от това нещо“, сслед което започна да пее в собствения си стил песни в ефира.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *