10-годишната Люси от Благоевград, спечелила кастинг в Холивуд, на полуфинал на „България търси талант“

10-годишната благоевградчанка Люси Сивикова се класира за полуфинала на музикалния формат „България търси талант“. Тя  получи „да“ от журито и взриви публиката с впечатляващо изпълнение на песен на Лейди Гага. Талантливата певица бе съпроводена от баба си и дядо си Люси и Христо Съботинови, известни в миналото музиканти, от които е наследила артистичния ген. Те бяха поканени на сцената от Катето Евро и едва сдържаха сълзите си от вълнение.

Припомняме, че миналото лято Люси спечели кастинг в Атланта за участие във филми и реклами на Холивуд с песента „Вяра” на Стиви Уондър, докато гостуваше на баба си и дядо си в Атланта. Това лято тя замина за Америка, за да премине през обучителен курс в школата на Холивуд, уроци по мотивация взе и нейната майка д-р Цветомира Съботинова, която е гл. асистент по пиано във Факултета по изкуствата на ЮЗУ и преподавател в частно музикално училище в Благоевград.

След обучението Люси се прибра в Благоевград с баба си и дядо си, които я подготвиха за участието й в българското музикално шоу.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *