10-г. малчуган от „Марек-76“ хвърли бомбата на държавното първенство по тенис на маса

Малчуган от СКТМ „Марек“ се оказа приятната изненада на държавното първенство по тенис на маса за деца в Момчилград. 10-годишният Кирил Кирилов се пребори за бронзовия медал в жестока конкуренция на 60 връстници от цялата страна и преизпълни поставената му задача да влезе поне сред най-добрите осем у нас в своята възраст.

„Прекрасно представяне на Кико. Миналата година му беше дебютното участие на национален форум и се класира 16-и. Сега имаше за цел да е 8-и, но хвърли бомбата на целия турнир, като донесе поредното отличие за клуба ни и ни накара да се гордеем с него, а и с отличните постижения на нашите състезатели този сезон във всички възрастови групи, включително и ветераните. Имаме страхотни деца, благодарности и за техните родители“, не сдържа емоциите си наставникът Иван Иванов след успеха на неговия възпитаник, който не даде нито един гейм на съперниците си до полуфинала, където отстъпи с 1:3 на миналогодишния шампион М. Шмид от „Комфорд“ /Варна/.

По пътя си към медала прескочи по най-убедителен начин предварителната си група, а в директните елиминации се справи на 0 срещу Г. Бузов от Гоце Делчев и К. Савов от Плевен.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *