10-г. момиченце в шок! Дядо й помете жена на входа на болницата

Възрастна жена е блъсната близо до входа на частната болница в Дупница от 80-годишен шофьор. Настанена е в хирургия на общинската болница с комоцио.

72-г. Тодора Божилова тръгнала на лекар, когато е пометена от “Лада”, управлявана от 80-г. дупничанин Иван Иванов. На предната седалка до шофьора била 10-г. му внучка. Тя се уплашила от инцидента и се наложило и на нея лекарите да й дадат успокоителни.

От удара Тодора Божилова паднала на уличното платно, получила е комоцио и драскотини по дланите на ръцете. В момента на инцидента линейка на Спешен център – Дупница излизала от частната болница с пациент, който трябва да бъде транспортиран за клиника в София. Лекарят в линейката оказал помощ на пострадалата жена и извикал колегите си да я приемат в болницата, ако се налага. Шофьорът на ладата я придружил в лекарския кабинет.

Пешеходката след прегледа в спешния кабинет в частната болница е пусната да си ходи, но след около два часа тя пристигнала в Спешния център със силно главоболие, приета е с комоцио в хирургичното отделение на общинската болница.

Шофьорът е тестван с дрегер, уредът отчел 0 промила алкохол.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *