10 знака, че се срещате с мъж, на когото не може да имате доверие

Мога ли да му имам доверие? Въпросът, който всяка жена си задава в началото на нов флирт и любовни взаимоотношения. Кои са знаците, че мъжът, с когото се срещаме не е лоялен към нас и не можем да му се доверим?

Вижте 10 знака, че той може би се среща с друга и ви мами. 

1. Дава ви неясни обяснения – Когато отменя срещата ви, когато го попитате как е минал почивният му ден и т. н.

2. Не може да разчитате на него – Дори в началото на едни все още неизяснени любовни взаимоотношения, ако мъжът държи на вас ще ви показва с малки жестове внимание, грижа, като това да ви закара до дома, да ви помогне със смяната на изгоряла крушка и т. н. Ако липсва това отношение към вас, определено не може да се разчита на него и да му имате доверие.

3. Потаен с телефонните разговори, често си пише с някого – Той винаги ви казва, че си пише с приятели, познати, но рядко би показал телефона си, ако го попитате.

4. Зает е в почивни дни или късни часове на деня – Ако заетостта му не е свързана с работа, често не може да се видите, когато е свободен, защото все трябва да се срещне с приятели или има друг поет „ангажимент“, определено се срещате с мъж, на когото не може да се има доверие. Много е вероятно да се среща с друга.

5. Не познавате приятелите му – Или бегло сте виждали някой от тях, но официално не сте представена като жената, с която излиза. Ако са изминали месеци от началото на вашия флирт и срещи и това не се променя, определено си губите времето.

6. На изчакване сте, когато става въпрос да ви върне обаждане или да ви отговори на съобщение – Ако мъжът, с когото се срещате държи на вас, няма да чакате с часове да ви отговори. Очевидно не сте приоритет за него и е много вероятно да е зает с друга, а вие да не подозирате.

7. Засичате го да се разхожда с друга, засичате се в заведение и т. н. – Определено не сте единствената за него. Той може да се опита да ви даде куп заблуждаващи обяснения.

8. Флиртува с други жени пред вас – Може да сте излизали няколко пъти и вие да имате флирт, но нищо повече. Въпреки това, ако той си позволява да флиртува с други пред вас, едва ли е за да ви накара да ревнувате. Очевидно харесвате мъж тип мачо, на когото не може да се има доверие.

9. Има навика да отменя уговорките си с вас и не се реваншира след това – Определено трябва да преосмислите доверието, което му гласувате. Когато един мъж не съжалява, че ви разиграва, не се реваншира с действия, има повод за съмнение, че може би се среща с друга, която му е по-интересна от вас.

10. Дал ви е повод да се съмнявате в него – тогава защо продължавате да се надявате да имате стабилна връзка с този мъж? Може да не ви е изневерил, но да е дал повод за съмнения, че емоционално и ментално не е свободен само за вас. Може би е споделял, че е изневерил на предишната си партньорка, може би за него изневярата е нещо нормално, защото е мъж?

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *