10 знака, че той няма да се ожени за вас

Влюбвате се, животът е прекрасен. Минават месеци, години и вие искате някакво развитие на отношенията ви, но това така и не се случва. Не спирате да си представяте какво е да облечете булчинската рокля, но дори дребните ви намеци за сватба остават отклонени и подминати.Логично е да сте объркана, нормално е да искате да се омъжите за човек, когото обичате и с когото вече сте известно време. Но какво мисли той по въпроса и колко още ще чакате?

Има мъже, които просто не желаят да се женят или пък просто не искат да се оженят за вас, макар че сте в сериозна връзка. Разберете дали вашият партньор попада в един от тези два „варианта“ като видите дали следните твърдения отговарят на вашия случай.

1. Игнорира ви, когато говорите за бъдещето

В даден момент сядате и искате да водите „сериозен разговор“, но никога не ви се получава, защото той просто не се включва в диалога, намира си друго занимание или просто си тръгва.

2. Не ви запознава със семейството си

Не е ли абсурдно, че цялото ви семейство го познава, а вие дори не сте чували по телефона майка му. От колко време сте заедно – половин година, една? Ако не иска да ви запознае с роднините си, то не планира нищо сериозно и в дълготраен план спрямо вас.

3. „Прекалено млад съм за подобни неща“

Чуете ли подобна реплика, въобще и не чакайте предложение за брак.

4. Откровено се изказва срещу брака

Ако половинката ви неведнъж е изказвал негативното си мнение за брака и дори открито е споделял, че не желае да се ожени, усилията да промените мнението му по всяка вероятност ще се окажат безплодни.

5. Не се интересува от бъдещите ви планове

Логично, ако не желае да се обвърже с вас трайно и законно, той няма да се вълнува от това какво ще правите с живота си и дали той е част от него.

6. Често отменя романтичните ви срещи

Романтиката го плаши, защото усеща, че докато сте на тази вълна ще го „напъвате“ за брак. Вероятно не е толкова емоционално обвързан с вас, колкото си мислите.

7. Не ви е казал, че ви обича

Вие изразявате любовта си към него по всякакъв начин, включително и вербално. Той обаче нито веднъж досега не ви е казал, че ви обича. Как очаквате да ви предложи брак?

8. Иска да си поживее

Това е друг начин да ви каже, че не е готов за брак и не е ясно кога и дали ще стане.

9. Споделя с вас щастливите моменти, но не и тъжните

В тъгата човек е уязвим и отваря душата си. Ако партньорът ви пази една дистанция и не ви допуска до своята, то вие нямате бъдеще заедно.

10. Не иска да заживеете заедно

Преди да сключат брак, двама души е хубаво да поживеят заедно. Най-малкото да видят дали си пасват. И ако половинката ви не е склонен дори на тази крачка, не очаквайте нищо сериозно от него.tialoto.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *